OŠTRO GA OSUDILI

Pljušte komentari na Grašin nastup u Srbiji: 'Ovaj lik bi prodao rođenu majku i oca za novac'

Autor

hk

Pjevač Petar Grašo nastupio je u srbijanskom gradu Leskovcu, na tamošnjoj popularnoj manifestaciji Roštiljadi, gdje je dočekan s velikim oduševljenjem, a ni sam nije krio uzbuđenje zbog koncerta kod istočnih susjeda. No, komentari Hrvata na njegov nastup tamo nisu pozitivni. 

30.08.2023. u 22:55
Ispiši članak

Grašo se prije nekoliko dana pohvalio kako je u Leskovcu nastupio prvi put u svojoj karijeri te kako je u Srbiju poveo i roditelje Zorana Snježanu Grašo. Popularni pjevač je priznao kako je proputovao cijeli svijet, ali da gostoljubivost i gastronomiju na ovoj razini nije doživio nigdje drugdje. Leskovčane je nazvao "svjetskim prvacima". 

 

Hrvati nisu oduševljeni 

No, njegovo hvaljenje Srbije kao i održavanje koncerta u susjedstvu nije naišlo na pozitivne komentare na društvenim mrežama portala Direktno. Za vas smo izdvojili samo neke od njih.

"Nemaju nacionalnog ponosa. Od mene nije živio niti neće, može se preseliti u Srbiju", napisala je jedna čitateljica. 

Grašo održao koncert u Srbiji, poveo i roditelje: 'U ovome ste prvaci svijeta'

Brojni su naglašavali kako njegov pokojni kolega Oliver Dragojević nikada tamo nije otišao pjevati te da je do smrti naglašavao kako ne bi mogao održati koncert u zemlji "koja je nanijela zlo Hrvatskoj". 

"Eto da se zna razlika između hrvatskog pjevača i Hrvatske legende. Grašo je prosječan pjevač koji za novac skida i gače! Ovo mu je za najmanje 50 posto smanjilo popularnist", stoji u jednom komentaru. 

Drugi ga optužuju da gleda samo materijalnu korist. 

"Ovaj lik bi prodao rođenu majku i oca za novac. Ljiga od čovjeka", jedan je od komentara.