'Tri, dva, jedan – kuhaj!' 

FOTO Domaći specijalitet tate Špičeka oduševio Pažanina, pogledajte o kojem je jelu riječ

Autor

mn

Zbog razlika u shvaćanju pripreme hrane, braneći regije iz kojih dolaze, Tomislav Špiček Zagorje, a Ivan Pažanin Dalmaciju,  kuhari i članovi žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'  često su se pred malim ekranima znali porječkati. 

25.01.2018. u 18:34
Ispiši članak

No, sudeći prema fotografiji koju je Pažanin objavio na Instagramu, 'ratna sjekira je zakopana' i to zahvaljujući Špičekovom ocu koji je svojim specijalitetom oduševio splitskog kuhara, otkrivši mu čari domaće (zagorske) kuhinje, koja je Pažanina toliko oduševila da  je  tatu Špičeka odlučio javno pohvaliti.

"Kad otac od Tome kuva to je nesto posebno. Fazol s buncekom, a sve njihovo domace.Lipota zivljenja", napisao je uz fotografiju koja je oduševila njegove pratitelje, njih više od dvije tisuće koliko ju je lajkalo. 

Podsjećamo, nakon jednogodišnje pauze Pažanin se ponovno vraća u show, u kojem će, uz Špičeka, Mateu Domitrović i  Matu Jankovića sudjelovati kao član žirija. Nova sezona počinje u ponedjeljak 29. siječnja od 21 sat i 15 minuta na RTL televiziji.

Komentari

VAŽNO Ako ne vidite komentare ne znači da smo ih zabranili ili ukinuli. Zahvaljujući pravilima Europske unije o privatnosti podataka treba napraviti sljedeće: 1. Logirati se na Facebook u ovom browseru i omogućiti korištenje kolačića (cookies). Logirati se možete ovdje: https://www.facebook.com/ 2. Uključiti third party cookies u svom browseru. Ako koristite Chrome to možete učiniti na chrome://settings/cookies. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.