RAZNI SU KOMENTARI
Čelnik SDP-a pohvalio se kulinarskim vještinama pa zapjevao Gršu: 'Nebo, otvori se'
Predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić pohvalio se kulinarskim sposobnostima, a malo je i zapjevao.
Objavio je na društvenoj mreži TikTok videozapis u kojemu kuha špagete s bolognese umakom te pjevuši Gršinu pjesmu "Forza".
Snimka koju je Hajdaš Dončić naslovio "cooking with Sinke" prikupila je preko 900 lajkova, 310 komentara te 728 dijeljenja.
TikTokeri koji su komentirali video nisu postigli konsenzus oko toga je li potez predsjednika SDP-a pogodak ili promašaj. "Dragi naši političari, što se događa s vama?", "Gotovi smo", "Nebo, otvori se", neki su od komentara.
@sinisahajdasdoncic cooking with Sinke🍝 #mangio #pasta #cook #cooking #food #cookingwith #fyp ♬ original sound - shd
'Ne vidim što je ovdje loše'
"Bravo! Baš simpatično", "Samo jako", "Ne vidim što je ovdje loše, čovjek uživa", pisali su mu pratitelji ispod objave videa.
Hajdaš Dončić mogao bi se razočarati: 'Plenkovićeva šutnja dobar je potez'
Mnogi će 2024. pamtiti kao godinu u kojoj su Ivana Kekin i Tomislav Tomašević pravili bučnicu, Marija Selak Raspudić bolognese umak, a Dragan Primorac tuljke s kremom od vanilije.
Komentari
VAŽNO Ako ne vidite komentare ne znači da smo ih zabranili ili ukinuli. Zahvaljujući pravilima Europske unije o privatnosti podataka treba napraviti sljedeće: 1. Logirati se na Facebook u ovom browseru i omogućiti korištenje kolačića (cookies). Logirati se možete ovdje: https://www.facebook.com/ 2. Uključiti third party cookies u svom browseru. Ako koristite Chrome to možete učiniti na chrome://settings/cookies. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.