TV I RADIJSKA VODITELJICA

Barbara Kolar o omiljenoj hrani, otkrila tajnu svojih 'ugodno popunjenih' i mršavijih faza

Autor

mn/ordinacija.hr

Barbara Kolar, radijska i televizijska voditeljica progovorila je o hranu koju voli te otkrila što se krije iza njezinih 'ugodno popunjenih' i mršavijih faza.

22.03.2019. u 11:06
Ispiši članak

Barbaru Kolar gledatelji trenutno mogu gledati kao voditeljicu showa 'Zvijezde pjevaju', koji se prikazuje na Hrvatskoj radioteleviziji.

"To je projekt koji me uvijek veselio i na kojem sam se redovito sjajno zabavljala. Mislim da sam tu doista u povlaštenom položaju, jer koliko ljudi takvo što iskreno može reći za svoj posao? Iako istinski uživam u mozaičnim emisijama koje radim posljednjih godina, nedostajalo mi je biti dijelom neke ovako velike produkcije. To je uvijek poseban osjećaj. Drago mi je što se radost i uzbuđenje nisu izgubili, naprotiv. Ovogodišnji natjecatelji su jedan superzanimljiv amalgam potpuno različitih osobnosti, karaktera i nadarenosti za glazbu. A znamo da na uspjeh u ovakvom showu ne utječe samo dobar glas i sluh nego i ono nešto teško opisivo, čime se netko uvuče publici pod kožu", rekla je Kolar za ordinaciju.hr.

Otkrila je i kakvu hranu voli, u kojim okusima najviše uživa, a što se rijetko nađe na njezinom jelovniku?

"Budući sam od onih na koje se i kuhani kelj uspješno zalijepi, pomislio bi čovjek da sam stvarno velika prehrambena grešnica. Činjenica je da sam hedonist, volim finu hranu i kad sam negdje na putovanju sa zadovoljstvom ću otići u dobar restoran i isprobati sve moguće lokalne specijalitete. No na svakodnevnoj bazi sam obožavateljica ribe i plodova mora, a onda i povrća na milijun načina. Nisam ljubitelj slatkoga i uvijek ću radije pojesti voće nego kolač. Najveća su mi slabost sirevi svih vrsta, a i kvalitetni domaći suhomesnati proizvod nerado odbijam.".

Budući da gledatelji pamte njezine 'ugodno popunjene', ali i mršave faze, otkrila je u čemu je tajna.

" Svaki je organizam drukčiji. Postoje temeljni biokemijski principi koji su jednaki za sve i posve je neosporno da morate trošiti više energije nego što je unosite da bi se dogodio željeni minus na vagi. Ali individualno je koliko će to i kako biti. Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To u konačnici znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju".

 

 

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.