ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Vladavina Strijelaca pomoći će i Ovnovima da se ostvare kao osobe

Autor

Direktno.hr

26.11.2014. u 13:11
Ispiši članak

OVAN
LJUBAV: Vladavina Astrološkog znaka Strijelac koja je netom započela, kod Vas kao osobu Ovan će se izuzetno pozitivno manifestirati, naravni i kroz same odnose u ljubavi Vas i partnera/partnerice. Situacija, kako dani budu prolazili, po Vašu ljubavnu vezu će biti sve bolja i bolja. Vodite računa o tome.
NOVAC I KARIJERA: Aktualni tjedan u kojem se nalazite i poslovna situacija kojoj svjedočite, zahtjevati će od Vas pojačani oprez, poglavito što se poslovnih pregovaranja tiče, no, ako što sam već naveo, vladavina Strijelca je po Vas jako povoljna, pa i na poslovnome planu. Ipak, novca nemate dovoljno. Ne trošite bespotrebno !
ZDRAVLJE: Izuzetno ste puni energije i apsolutno Vam ništa ozbiljnoga glede zdravlja ne prijeti. No, preventive radi, napravite čišćenje organizma ovaj tjedan. riječ je, dakako o svojevrsnom postu, a što znači da u organizam unašate više tekućine, a manje hrane.

BIK
LJUBAV: Emotivni događaji u aktualnom tjednu mogli bi lako nadići sve ono što se očekivali. Kako sad stvari stoje, odnosi s partnericom/partnerom sve više i više napreduju. No, to ne znači da se možete opuštati. Baš naprotiv, i dalje budite aktivni. Slobodni Bikovi bi mogli upoznati zanimljivu i aktivnu osobu ovog weekenda.
NOVAC I KARIJERA: Aktualni novčani problemi sve više i više pritišću Vaše obveze koje imate. Financijski tokovi su i dalje dijelom ugroženi, ali, ako budete uporni, prebrodit ćete aktualnu krizu koja Vas mori u posljednje vrijeme. Poslovi koje obavljate su također pred iskušenjima. Izdržite još malo.
ZDRAVLJE: Bremeniti poslovni problemi kojima ste poslijednjih tjedana izloženi, mogli bi utjecti na pogoršanje Vašeg zdrastvenog stanja. Naravno, ne prijeti Vam ništa ozbiljnog, ali redovito odmaranje ne bi bilo na odmet, baš naprotiv. Boravak na čistom zraku, također.

BLIZANCI
LJUBAV: Dnevno Svjetlo Sunce kroz cijeli mjesec dana i Noćno Svjetlo Mjesec (ponedjeljak i utorak) iz Vaše opozicije, Astrološkog znaka Strijelac lako bi mogli doprinijeti izazovima u odosima s voljenom osobom. Svakako pripazite na komunikaciju i izbjegavajte bilo kakve prijepore i svađe. Kad se sve zbroji i oduzme, razloga za ljubomoru nemate. Slobodni Blizanci moraju paziti na način kako prilaze osobama za koje su zainteresirani.
NOVAC I KARIJERA: Izazovi na poslu neće zaobići ni Vas ovoga tjedna. Savjet je da se što bolje organzirate i da ne naglite u poslovnim komunikacijama. Vodite računa o točnosti i ne budite površni, odnosno, ne ostavljajte dojam površnosti, jer, u protivnom, to bi se loše moglo odraziti na novac.
ZDRAVLJE: Vaša zdrastvena situacija je pod kontrolom. Ništa ozbiljnog Vam ne prijeti. Ipak, kad se sve zbroji i oduzme, dobro bi bilo pripaziti na opuštanje tijekom Vašeg slobodnog vremena i na izmjenu tekućin u organizmu. Naime, ne samo Sunce i Mjesec, već i Neptun iz Riba nepovoljno djeluje. Opreza nikad dosta.

RAK
LJUBAV: Vaša ljubavno-emotivna, pa i seksualna situacija je poprilično interesantna. Ne samo da ćete imati slaganja i neslaganja s Vašom voljenom osobom tijekom ovog aktualnog tjedna, nego ćete morati partneru/partnerici dokazati da niste ljubomorni na nju/njega. Savjetujem Vam izbjegavanje rasprava.
NOVAC I KARIJERA: Novčana situacija zahtijeva od Vas maksimalnu štednju. Ne zaliječite se dok kupujete i vodite računa kad i kako trošite novac. U protivnom, mogli biste se grdno kajati. Poslovna situacija zahtijeva Vaš pojačani trud, umješno pregovaranje i rad tijekom cijelog ovog tjedna. Ne tražite izlike za nerad!
ZDRAVLJE: Osim što ćete se teško ustajati iz kreveta (spavat će Vam se) tijekom ovog tjedna, nikakvih drugih teškoća nećete imati. Kad ustanete, ni u kojem slučaju ne preskačite jutarnje razgibavanje tijela. Gimnasticiranje će dobro utjecati na Vaš psihofizički sustav. Posebnu pozornost obratite istezanju kičme.

LAV
LJUBAV: Odnosi s partnerom su na zavidnom nivou, jer vladavina Astrološkog znaka Strijelac Vam itekako paše.. Ipak, nemojte se previše opuštati, nego vrijeme koje ste odlučili provesti s partnerom, provedite ga sadržajno. Nemojte dozvoliti da osobi koja Vam je srcu draga, bude dosadno. U protivnom, mogli biste zapasti u bespotrebne teškoće, a moglo bi doći i do neželjenih posljedica.
NOVAC I KARIJERA: Poslovni odnosi unutar tvrtke u kojoj radite bi se mogli naglo popraviti sredinom ovog tjedna. Ipak, ukoliko niste taj koji je u užem rukovodstvu tvrtke, ne naglite s isčekivanjima i savjesno obavljajte svoj dio posla. Ukoliko pak jeste rukovoditelj, vodite računa o komunikaciji s djelatnicima.
ZDRAVLJE: Ovog tjedna ćete se poprilično dobro osjećati, no, biti ćete skloni i povećanim uživanjima u društvu i težit ćete izlascma Savjet je da vodite računa o ponašanju u društvu i ne izlažite se hlasnoći.

DJEVICA
LJUBAV: Netom što je započela vladavina Vama nesklonog Astrološkog znaka Strijelac, kako to još Astrolozi - mistici nazivaju "razdobljem mulja, magle i mraka", vrlo je izgledno da ćete se osjetno trebati potruditi ovog tjedna oko osobe koja Vam je sercu draga. Svakako to uradite i nemojte posustajati. Bit ćete zadovoljni postignutim.
NOVAC I KARIJERA: Ovo je vrijeme sablasti i financijski zlodusi također izlaze iz svojih jazbina, miješaju se s bankarima i ostalim ljudima, te tjeraju jezu u kosti. To znači da je nastupio tjedan u kojem osjetno morate paziti na financije. S druge strane gledano, na poslu Vam ništa nepredvidljivog ne prijeti.
ZDRAVLJE: Ne samo da vladavina Astrološkog znaka Strijelac Vama Djevicama čini napor oko svega, pa i glede zdravlja, Vi trebate imati na umu i to da je ovih dana Priroda sumorna, pusta i da ne daje znakove života. Vrijeme Vam je za duži počinak, što znači da se trebate naspavati. Vodite računa o tome.

VAGA
LJUBAV: Situacija na emotivno-seksualnom planu je nekako u drugom planu. Kao da ste posusatli, a odnos s partnerom/partnericom Vam se čini monoton. Bilo bi uputno da se malo trgnete i kontrolirate situaciju, tj. stvari uzmete u svoje ruke. Na taj način ćete ojačati odnos. Ukoliko ste sami, smiješi vam se nova veza.
NOVAC I KARIJERA: Vaš poslovni angažman tijekom aktualnog tjedna od Vas će tražiti pojačani oprez, obzirom da Vam je nasuprot nepredvidljivi planet Uran, a ne miluju Vas ni Mars i Pluton iz znaka Jarac, što znači da bi lako moglo doći do nepredvidljivih novčano/poslovnih potresa i izazova. Budite oprezni.
ZDRAVLJE: Astrološke planetarne tranzicije na nebu od Vas zahtijevaju smirenje i proračunatost. Nikako sebi nemojte dozvoliti prepirke i svađe. Vodite računa o pojačanom odmaranju i svakodnevnom opuštanju.

ŠKORPION
LJUBAV: Odnosi s voljenom osobom su pod kontrolom, no kako je završila Vaša vladavina, bilo bi poželjno da malo više vremena pronađete i posvetite ga Vašem partneru/partnerici. Na taj način ćete postići dvostruki cilj: unaprijediti ćete Vaš emotivno/ljubavni odnos, te ćete u njega unijeti živosti.
NOVAC I KARIJERA: Na poslovnome planu situacija jemnogo bolja i stabilnija od ljubavne. Ovaj tjedan ćete imati neke nove angažmane i poslovna stremljenja, Veliki egzekutor sudbine, gospodar Vremena i Učitelj Karme, planet Saturn je i dalje u Vašem solarnom znaku, što znači da novčana situacija i dalje bilježi neuspjeh. To znači kako je vrijeme za osjetnu štednju.
ZDRAVLJE: Sukladno planetarnim tranzitima, bilo bi uputno da se malo više čuvate i pazite na sebe. Naime, skloni ste različitim povredama. Ovaj tjedan izbjegavajte žurbu i pazite na eventualne padove zbog možebitnih povreda kostiju, makar to, ako budete pažljivi, vrlo lako možete izbjeći.

STRIJELAC
LJUBAV: Vi ste od prije nekoliko dana apsolutni vladar Zodijaka, što znači da je na osjećajnom planu sve pod kontrolom i ama baš sve je gotovo u najboljem redu. Ne prijeti Vam nikakav eksces u ovome tjednu i to ne samo s Vaše strane, nego i od strane Vaše partnerice/partnera. Ukoliko ste slobodni, savjetujem Vam da se bolje organizirate i krenete u lov. Najbolji dio tjedna je nastupajući weekend.
NOVAC I KARIJERA: Poslovna situacija u kojoj se nalazite od Vas zahtijeva probitačnost. To znači da ćete u vrlo kratkom vremenu početi poslovno ekspandirati, dakle, osvajanje povoljnih poslovnih prilika je neminovno. Jasno, sve to će osjetno popraviti i Vašu financijsku situaciju.
ZDRAVLJE: Aktualno vrijeme u kojem se nalazimo nalaže da malo više vremena pronađete za sebe i da se svakako više odmarate nego uobičajeno. U protivnom, zdrastvena slika bi Vam se mogla nešto pogoršati, ali ništa Vam ozbiljnog ne prijeti. Kao što sam već rekao, vladate Zodijakom definitivno.

JARAC
LJUBAV: Trenutačni odnosi s voljenom osobom zahtijevaju više aktivnosti, događanja i sadržaja. Nemojte škrtariti na izlascima s osobom koja Vam je srcu draga. U protivnom, moglo bi doći do neželjenih prijepora i rasprava. Odlazak u discoteque ili na neki kraći izlet s Vašom ljubavi učiniti će svoje.
NOVAC I KARIJERA: Situacija na poslu zahtijeva upornost, bolju organiziranost i Vašu pojačanu koncentraciju. Također vodite računa o nezavršenim obavezama spram poslovnih partnera koje imate. U protivnom, doći će do nesporazuma koji bi se vrlo lako mogli odraziti i na Vašu financijsku situaciju.
ZDRAVLJE: Zdravlje Vas služi, no ne baš najbolje. Savjet Vam je da više vremena provodite relaksirajući se u prirodi na svježem zraku. Naravno, vidite računa i o prehrani te o redovitom odmaranju, tj. o dovoljnoj količini sna i vremenu koje ćete provesti spavajući.

VODENJAK
LJUBAV: Tjedan koji je pred Vama biti će poprilično znakovit, što se odnosa i kontakata s voljenom osobom tiče. Nemojte se naći u čudu ako Vas partner/partnerica iznenadi nekom neočekivanom viješću koja će Vam se izrazito svidjeti. To je zbog toga što Vas ta osoba voli i poštuje, te Vas planira ugodno iznenaditi. Cijenite to!
NOVAC I KARIJERA: Poslovna situacija u kojoj se nalazite zahtijevati će od Vas pojačani profesionalni angažman, poglavito u drugoj polovici ovog tjedna. Nemojte se ničega bojati. Ako budete organizirani i prodorni, postići ćete neočekivano dobre rezultate. U protivnom, novčana situacija bi mogla krenuti nizbrdo.
ZDRAVLJE: Vi se i dalje dobro zdrastveno osjećate i to je najvažnije. Ipak, bilo bi uputno da uzmete dnevno barem pola sata do sat i to isključivo i samo za sebe. To znači također da isključite sve svoje mobilne mreže i da ste tih sat vremena nedostupni za ikog. Naravno, redovito odmaranje i spavanje je također potrebno.

RIBE
LJUBAV: Osoba s kojom ste u vezi ili pak u površnom poznanstvu, mogla bi ovih dana biti razdražljiva/razdražljiv više nego što ste očekivali. To znači da se od Vas zahtijeva maksimalna suzdržljivost i popustljivost. Izbjegavajte bilo kakve veće rasprave, svađe i nerviranja. Razmislite o ponudi braka toj osobi!
NOVAC I KARIJERA: Novčani izazovi kojima ste izloženi u poslijednje vrijeme mogli bi se vrlo lako pojačati tijekom ovog aktualnog tjedna, jer je nastupila vladavina Vama nesklonog Astrološkog znaka Strjelac. Savjet je da budete organiziraniji i opreznije nego što ste to i inače. Glede poslova koje obavljate, u drugoj polovici tjedna Vas također očekuju nepredvidljivi poslovni izazovi. Vodite računa o tome.
ZDRAVLJE: Niste pretjerano zadovoljni svojim zdrastvenim stanjem. To je zbog toga što se u poslijednje vrijeme nervirate, iako jako dobro znate da nervozom nećete ama baš ništa postići. Savjetujem Vam da izbjegvate negativne ljude oko sebe i da se više posvetite samom sebi. Ne brinite, uspjet ćete!

Kontakt podaci našeg astrologa Thea Ljubića

ASTROLOGIST, RED MAGICIAN, THOTH TAROT MASTER Theo Ljubic
http://www.facebook.com/RedMagus

PHONE: +3619521114
CELL PHONES: +36705581403 and +36302295259

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.