Tjedni horoskop

Lavove čeka tjedan strasti, slobodni Strijelci uživat će punim plućima

Autor

Direktno.hr

U kakvim će ljubavnim, životnim te zdravstvenim zgodama ili nezgodama 'uživati' određeni horoskopski znakovi, pročitajte u tjednom horoskopu astrologa i crvenog maga Thea Ljubića.
10.08.2015. u 22:05
Ispiši članak


OVAN
Ovo je pravi početak čarobnog zova zabave, flerta i užitaka. U prvim danima tjedna neki od Vas Ovnova će osjetiti snažan poriv da se vrate u prošlost i još jednom provjerite jeste li tamo ostavili nešto ili nekoga bez čega ne možete ili ne želite. Ne oklijevajte napraviti precizan, diskretan rez ako je potrebno. Naime, tako ćete skratit sebi muke i s novim žarom krenuti u potragu za novom osobom.
Što se posla tiče, savjetujem da ništa ne forsirate. Obavljajte svoj dio posla, a ako negdje stvari zapnu, nemojte ih gurati na silu. Strpljivo sačekajte nove okolnosti. Potražite savjet Astrologa koji će vam s objektivne strane približiti situaciju u kojoj se nalazite. Preraspodjelite svoje prioritete! Što se novca tiče, tu ćete malo kaskati ovih dana, no, ukoliko budete pažljivi, nećete ni osjetiti da Vam nedostaje novca.
Zdravlje Vam je u redu, makar i tu možete očekivati promjene. Ništa strašno osim možebitnih manjih ozljeda, poglavito ako ne pazite.

BIK
Savjet je da više izlazite i krećite se među ljudima, jer ćete tako biti živahniji i zadovoljniji. Ne gubite vrijeme na beskrajne analize što znači ovaj ili onaj pogled, određeni postupak ili neodgovaranje na vaše sms poruke od strane voljene osobe. Trenuci nezadovoljstva bit će intenzivni, ali kratki, stoga im nemojte pridavati posebnu važnost ili se odlučivati na radikalne poteze. Kraj tjedna navješćuje trenutke istinskog ljubavnog ispunjenja i spoznaje da u partneru imate baš ono što vam je potrebno. Stoga, pamet u glavu!
Skorašnji ulazak "velikog debeljka Zodijaka", planeta Jupiter u Astrološki znak Djevice znak je povoljnih promjena. Stabilizirat ćete poslovne odnose i situacije koje su vam posljednjih mjeseci zadavale brige. I financijska situacija postat će perspektivnija. Sve što budete radili, imat će ploda, a vaši najnoviji poslovni angažmani itekako pogađaju cilj. Zdrastveno gledano, bit ćete razdražljivi.

BLIZANCI
Ovoga tjedna dolazi do stanovitog zaokreta u Vašem ljubavnom životu. Promijenit ćete se. Naglašena treća kuća horoskopa navješćuje razdoblje kao stvoreno za nova poznanstva ali će Vama nešto nedostajati u većini situacija. Što se budete više oslanjali na osjećaje, a manje na razum, bit ćete uspješniji. Slobodni Blizanci bi se mogli zaljubiti u osobu koja im neće uzvraćati istom mjerom ili koja ne živi u istom mjestu stanovanja, pa će rastanci, osobito u drugoj polovici tjedna, biti česti.
Ako je moguće, reducirajte poslovne aktivnosti i obveze. Nemojte forsirati zbivanja i realizaciju planova. Novčane okolnosti bit će promjenljive pa stoga vodite računa o troškovima. Teže ćete podnositi vrućinu i više se znojiti. Najviše pozornosti posvetite sinusima, ramenima i prstima. Potkraj tjedna čuvajte se propuha, prehlade i loše hrane koja izaziva probavne smetnje.

RAK
U ovom tjednu nećete samovati, osim ako to ne bude vaš izbor. U vama jača sigurnost i spremnost da se izborite za sebe, za svoj intimni prostor u kojem ćete se ugodno osjećati, a ako ste u vezi, želite iz sveg srca ostvariti svoja očekivanja. Ukoliko ste prekinuli dugogodišnju vezu, postavljate svoj brak na nove temelje ili ste se netom zaljubili, znajte da u tome svoje prste ima sudbinski planet, "veliki egzekutor sudbine, učitelj Karme i gospodar vremena,veličanstveni Saturn.
Isto tako, aktualni tjedan biste mogli provesti “prikovani” uz računar i mobitel. Razdoblje je povoljno za obavljanje raznih vrsta usluga, privremenog, odnosno sezonskog rada koji donosi dobru i sigurnu zaradu. Prihodi, ali i troškovi, povećat će se u odnosu na prije. Moguća je novčana potpora članova obitelji. Zdravstvena situacija bit će na zavidnoj razini. Cijeli tjedan izvrsno ćete se osjećati.

LAV
Ovaj aktualni tjedan je kao stvoren za zabavu i strasti, ali i ostvarivanja velikih ciljeva i snažnih želja. Ukoliko vas ne očekuju neke zaista važne, neodgodive obveze, činite samo ono što vas čini sretnima i u čemu istinski uživate. Privlačit ćete u svoj život zanimljive osobe, i bit ćete magnet za osobe suprotnog spola. Jedna osoba bit će ozbiljno zainteresirana, ako ne i fatalno zaljubljena u vas: želite li da vam skine zvijezde s neba, bit će spremna i na to. Tjedan je pogodan i za poslovni izlazak u javnost, prezentiranje usluga, čak i agresivniju kampanju u svrhu širenja tržišta, za sticanje povjerenja novih klijenata i sklapanje novih poznanstava, uvjeravanja ili lobiranja... Znat ćete se istaknuti, nametnuti i zasjeniti konkurenciju. Financijski izgledi bit će odlični, osobito budete li promišljeniji u trošenju. Iako će zdravstvena situacija biti jako dobra, nemojte zanemarivati smetnje ili sitne tegobe, primjerice s tlakom, s pospanosti i s vrtoglavicom.

DJEVICA
Izgleda da ćete morati odustati, odnosno odgoditi ispunjenje nekih planova, a ne budete li to mogli, ne preostaje vam drugo osim da se na kraće vrijeme pomirite s polovičnim rješenjima. Vaš izabranik bit će promjenjivog raspoloženja, a njegova igra «toplo-hladno» i nedosljednost rađat će niz pitanja u vašoj glavi. Ulaskom Jupitera u vaš znaku utorak, odnos snaga se postepeno, ali neumitno mijenja u vašu korist. Dobit ćete svoju priliku i dokazati drugoj strani u čijim su rukama konci vašeg odnosa. U obitelji počinjete voditi glavnu riječ. Bit ćete inicijator i organizator zbivanja, osoba koja planira život sebi, ali i drugima. Već s prvim danima aktualnog tjedna ćete nesvjesno otvoriti vrata poslovnim promjenama kojima ste se dugo opirali. Obavit ćete mnogo posla, pa i onog za kojeg inače nemate vremena. Mogli biste dobiti priliku za napredak i promociju u javnosti. U novčanim pitanjima bolje ćete proći odlučite li upotrijebiti svoju intuiciju.

VAGA
Bit ćete spremni na flert i prihvaćat ćete ponude za izlaske, ali put do srca neće biti sasvim prohodan. Ljestvica će biti visoko postavljena i samo rijetke Vage će moći zasjesti na tron. Svakodnevnica zauzetih proticat će u znaku pojačane društvene aktivnosti. Provodit ćete malo vremena udvoje. Visoke kriterije postavljat ćete i pred voljenu osobu, zbog čega bi vam mogla zamjeriti da previše očekujete. Ne dobijete li ono što mislite da zaslužujete, nećete se libiti rasprava, pa ni svađa. Boravit ćete u domu malo vremena. Pozitivni pomaci i ugodna iznenađenja moguća su posredstvom bračnog partnera, oca ili starijeg brata. Obradovat će vas novosti vezane uz njihov poslovni ili privatni život.Naglašeno jedanaesto horoskopsko polje naglašava i mogućnost povišice, unaprjeđenja ili zasnivanja radnog odnosa. Usprkos sitnijim odgodama, na planu zarade predstoji vam stabilno razdoblje. Zdravlje je u redu i samoća će vam odgovarati,

ŠKORPION
Aktualni tjedan biti će prepoznat po intenzivnim ljubavnim zbivanjima ali, po svemu sudeći, ne i po sretnim završecima. Osim razočaranja, bit ćete i ljuti i nezadovoljni, ali svaki pokušaj da okolnosti skrenete u željenom smjeru, samo će vas odvoditi od cilja. U protivnom, ovo će biti tjedan strastvenih avantura i ludih noćnih provoda, a kad se ujutro probudite, nećete biti zadovoljni. Društveni život bit će izvrsna tampon zona i najbolji lijek za sva vaša nezadovoljstva. Zahtjevi posla i obitelji bit će sukobljeni. Poslovna zbivanja zaokupljat će vas, naročito u prvoj polovini tjedna, a podredit ćete im i većinu slobodnog vremena. Što se novca tiče, nećete se moći potužiti na odsustvo dobrih prilika. Razdoblje je kao stvoreno za usvajanje novih znanja i usavršavanje vještina, a jedina zapreka učenju bit će vaše emocije i raspoloženja. Ne izlažite se velikim naporima, uzimajte dovoljno tekućine i oprezno se izlažite sunčevim zrakama.

STRIJELAC
Za mnoge Strijelce više ništa neće biti kao prije. Neće vas samo okolnosti ntjerati na akciju, nego i određene spoznaje. Nekima će promjene u poslovnom statusu ili unutar obitelji bitno izmijeniti svakodnevnicu i navike. Prekidom jednog odnosa, ugovora ili veze neki će se oprostiti s dosadašnjim načinom života.
Slobodni Strijelci i oni koji su u neobaveznoj vezi uživat će punim plućima, i otvarati sva vrata. Planet Merkur u Astrološkom znaku Djevica podmetat će vam u poslu mnoga ograničenja zbog kojih ćete ponekad ići korak natrag, a ne naprijed. Moguće je da ćete raditi s osobama različitog svjetonazora, a koje će vam biti nadređene ili ćete ovisiti o njima. Financijska situacija bit će promjenjiva, pomalo nestabilna i neizvjesna, ali se nećete žaliti. Mnogi će teško navečer zaspati i teže se ujutro buditi. Čuvajte se udaraca u prste ruku i nogu.

JARAC
Naglašene su duboke spone s partnerom kroz snagu privlačnosti, usklađenost i svjetonazora. U odnosima u kojima ovoga nema, udaljavanje će biti neminovno, iako ne nužno i očito. Ovaj tjedan Vam "nudi" priliku za odnos koji će vam uzburkati strasti, ali pod uvjetom da se otvorite i prepustite zbivanjima. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, svjedočit ćete promjeni u partnerovom ponašanju. Osvježite vezu ljetovanjem udvoje, češćim izletima te vremenom koje ćete odvojiti samo za vas dvoje. Svoje ćete poslovne planove i pothvate skrivati od drugih, ali vam to neće sasvim poći za rukom. Ulazite u zahtjevno, ali i uspješno poslovno razdoblje. Imat ćete „nos“ za novac i zarade, spretno ćete upravljati financijama, a smiješe vam se i pozitivne vijesti vezane uz nasljedstvo ili novac partnera. Usvajat ćete nove informacije i znanja, ne nužno putem knjiga. Što budete mentalno i fizički aktivniji, bit ćete mirniji i zadovoljniji sobom.

VODENJAK
Tijekom sredine tjedna predstoji vam kraća kriza iz koje ćete izaći još jači te shvatiti koliko vam neke osobe, odnosi ili okolnosti znače. U intimnom životu događat će se promjene. Težit ćete zbližavanju s partnerom, smatrajući da se prava ljubav događa onda kada počnete razmišljati kao jedno. Oni koji su u nestabilnoj vezi, pod utjecajem jakih i intenzivnih osjećaja donijet će odluku koju već dugo odgađaju. Ako se i rastanete, iznenadit ćete se kad ustanovite koliko vam je dobro. Samci će voditi prilično nesputan život. U obiteljskom životu će se na dnevnom redu naći i novac i raspodjela kućnog budžeta, dok su u poslu moguće kadrovske promjene. Bitno je da pazite na svoju imovinu a svoje prihode i rashode povjeravate u sigurne ruke. Ako se želite sačuvati od ljetnih viroza i upala, a kronične smetnje staviti pod kontrolu, morat ćete se zapitati pazite li dovoljno na sebe. Konzumirajte više voća i povrća i izbjegavajte alkoholna pića.

RIBE
Definitivno, nedoumicama kad je ljubav u pitanju nema mjesta jer, ako i ne znate što je najbolje za vas, ipak najbolje znate što vam je potrebno u datom trenutku. Bježat ćete od rutine i ponavljanja istih životnih obrazaca, ali ćete se krajem aktualnog tjedna ponovno uloviti u njihovu mrežu. Bračne i obiteljske obveze jačaju i postaju ozbiljnije, a njihovo neizvršavanje bi moglo rezultirati određenim posljedicama. Moguć je flert s osobom s kojom poslovno surađujete ili vam je nadređena. Bit ćete prilično impulsivni i hiroviti kad su novac i financijske pogodnosti u pitanju. Mogli biste uključiti prijatelja u privatni posao ili ćete pokušati nekim financijskim pogodnostima pridobiti naklonost određene osobe. Kritički ćete odmjeravati svoj odraz u ogledalu i pronalaziti nedostatke koji vam se neće svidjeti. Pripazite na glasnice, grlo i vodite računa o koljenima i stopalima. Ako ste na moru, provodite više vremena plivajući ili roneći.

Kontakt podaci

ASTROLOGIST, RED MAGICIAN, THOTH TAROT MASTER
Theo Ljubic
http://www.facebook.com/RedMagus
http://ecclesiagnosticacatholica.blogspot.hu/

PHONE: +38512431072
CELL PHONES: +385993423530 or +385977732915

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.