tjedni horoskop

Dok su Rakovi nezadovoljni u ljubavi, Blizanci će stabilizirati odnose

Autor

Direktno.hr

U tjednom horoskopskom pregledu Thea Ljubića otkrijte kako ćete prosperirati na ljubavnom planu te po pitanju karijere i zdravlja
16.08.2015. u 22:24
Ispiši članak

OVAN

Vaš partner/partnerica želi ispraviti neke svoje postupke iz prošlosti i pokušavat će Vam se osjetno približiti ovaj tjedan, a sve kako bi Vas prodobio/prodobila za svoje ideje. Savjet je da ne razmišljate proviše, a nemojte ni kalkulirati, jer ako ste spremni preći preko nekih stvari, slobodno. Naime, baš ništa ne dobivate time što ćete komplicirati situaciju.

Mnogi Ovnovi će ovog tjedna raditi na pribavljanju nekih novih poslovnih dokumenata, te će ih usklađivati sa zakonskim propisima. Isto tako, bilo bi Vam uputno da se pripremite za realizaciju jednog izuzetno ozbiljnog posla, dok istovremena, pomalo neočekivana poslovna pomuda od strane jednog Vašeg poslovnog suradnika govori dostatno o njegovu povjerenju u Vaše poslovne sposobnosti. Iskoristite to!

Zdrastveno gledano, ovog tjedna ćete se osjećati poprilično dobro. Ipak, savjet je da više tekućine unosite u svoj organizam.

BIK

Za Vas se slobodno može reći kako ste u mnogo čemu regulirali svoje bračno/ljubavne odnose s partnerom (partnericom). Ipak, unatoč toj činjenici Vi nikako da se odhrvate konstantnom "podbadanju" osobe koja Vam je srcu draga. Druga strana, zasad, jako dobro podnosi Vaša zadirkivanja, makar Vam savjetujem da ne pretjerujete u tome. Mir i uzajamno poštovanje jest uspostavljeno, ali se to može urušiti svakog trenutka, Iako se nećkate dati svoje poslovne prijedloge koji su skroz originalni i znatno drukčiji od aktualnih, zaista je šteta da takvim svojim ponašanjem uskraćujete samom sebi mogućnost za priznanje od strane Vaših nadređenih. Na novčanom planu situacija Vam je i dalje teška, ali će Vam se u drugoj polovici tjedna pojaviti neki privatni poslići. I nije neki novac, ali svaka kuna Vam je sad bitna!
Osjećat ćete se izuzetno iscrpljeni u zsrastvenom smislu, tako da odlazak na zasluženi odmor uopće nije loša ideja.

BLIZANCI

Rođeni pod vladavinom "glasnika Bogova", planet Merkur će ovog tjedna pokazivati i više nego dobru volju u cilju da sve eventualne emotivno/ljubavne nesuglasice s partnericom/partnerom riješe do kraja i time stabiliziraju maksimalno svoje odnose. Ipak, to neće ići tako lako, obzirom da osoba koja Vam je srcu draga i nije uvijek na Vašim valnim dužinama, iz čega proizlazi uvijek tinjajuća opasnost od uzajamnog nerazumijevanja. Iako zasad nema svađa, odnosi s voljenom osobom su na jednoj vrsti distance. Savjet: pričajte o tome!

Iako ste stabilni i nadasve posvećeni poslu kojeg obavljate, ovaj tjedan će Vam biti poprilično izazovan. Neki Vaši kolege Vam nisu skloni i postavljati će se ne baš kolegijalno i prijateljski spram Vas. Savjet Vam je da nijednim činom ili potezom ne pogodujete tome, već da isključivo i samo gledate sebe i svoj posao. Samo na takav način ćete izbjeći možebitne sukobe na poslu. Zdravlje Vam nije uopće loše.

RAK

Na seksualno-emotivno-ljubavnom planu većini rođenih u Astrološkom znaku Rak genralno gledano, predstoji veliko nezadovoljstvo i to zbog toga što nikako ne žele pogodovati onome koga već imaju s onim što bi u dubini svoje duše željeli. Kao da osjećate vezanost čvrstim nitima za osobu koja Vam je srcu draga, a s druge strane ne vidite nikakve mogućnosti glede učvršćenja aktualnog odnosa. S druge strane gledano, pojavit će Vam se za koji dan netko novi, ali ta osoba neće biti dovoljna da Vam zaliječi najnovije ljubavne rane i jade, pa Vam je savjet da se držite one narodne, "use i svoje kljuse (!)".
Glede poslova i novčane situacije ne preostaje Vam ništa drugo nego da se ponašate maksimalno odgovorno, jer ukoliko to ne budete htjeli, aktualna situacija će Vas natjerati na to i prije vremena. Zdrastveno gledano, u oom aktualnom tjednu ćete se odlično osijećati.

LAV

Neke Vaše postupke Vaš partner/partnerica definitivno više ne želi tolerirati, a sve to skupa se itekako odražava na Vaš aktualni emotivno-seksualni odnos i to u negativnom smislu. Naravno, problem nećete moći riješiti naglo i na silu, već samo kroz maksimalnu obostranu toleranciju i kroz uzajamnu spremnost na pravu i istinsku komunikaciju.I pored cijelog Vašeg truda, teško Vam se odvija poslovni napredoak i sve ono što ovih dana poduzimate. Preispitali ste svoje postupke milijun puta do sad i opet niste sigurni da ste odradili sve kako treba, jer rezultata koje očekujete nikako nema i nema. Ne brinite, jer to je samo negativni utjecaj "Velikog egzekutora sudbine, učitelja karme i gospodara vremena", planeta Saturn iz Vama nesklonog znaka Škorpion. Savjetuje Vam se strpljivost. Aspekt kvadrata Sunca sa Saturnom polovinom tjedna može loše utjecati na srce i kostobolju, te aktivirati kod Vas neke stare kronične bolesti.

DJEVICA

Ovog tjedna bi Vam važno bilo ući u neki normalan odnos s osobom koja je baš po Vašoj mjeri i gdje se ne biste trebali previše nervirati ili pak razmišljati, makar Vam to neće biti lako za izvesti iz jednog jednostavnog razloga, a taj je sljedeći: u ovom aktualnom periodu takve Vam mogućnosti nisu date (!). Naime, sve ono što je vezano za ljubav, ovih dana izgleda itekako tajnovito. Ipak, budite uporni.

Izašli ste iz problematičnih poslovnih situacija koje su Vas pratile u prošlim tjednima koji su sad iza Vas. S druge strane gledano, bit ćete itekako zadovoljni novčanom situacijom u ovom aktualnom tjednu. Iako niste još dostatno plaćeni za ono što sve radite, Vi itekako uočavate dobre prilike i radujete se vremenu koje dolazi. Samo naprijed! Dok vladar Vašeg Astrološkog znaka, planet Merkur tranzitira kroz Vaše polje osobnosti, Vi ste u potpunom skladu po pitanju Vašeg zdravlja, ali i prehrane. Makrobiotička prehrana bila bi korisna.

VAGA

Tijekom aktualnog tjedna Vi ćete brati društvo koje Vas najbolje razumije, tj. one ljude koji Vas najbolje razumiju. Naravno, to se također odnosi i na ljubavne partnere. Naime, prijateljsko okruženje Vam daje svu potrebitu podršku u ovim nesigurnim emotivnim vremenima. Bez obzira bili Vi slobodni ili emotivno "vezani", aktualno razdoblje u kojem vladarica i boginja ljubavi, novca, ljepote i umjetnosti", planet Venera ide retrogradno, Vi ćete doživljavati kao ograničenje Vaših želja i nemogućnost da se na pravi način prepustite emocijama. Za svako ograničenje postoji razlog, pa i za ovo, a to je retrogradna Venera (!). Ne padajte u depresiju, jer su ljepši ljubavni dani izuzetno blizu i tu, skoro pred Vama. Na poslu je znatno bolja situacija, obzirom da ste riješili neke poslovne zaostatke iz prošlog tjedna. Ipak, napredovanje će ići polagano. Zdrastveno gledano, krajem tjedna izgledni su problemi s urinarnim ili genitalnim organima. Oprez (!).

ŠKORPION

Vi nikako da stignete do zadovoljavajućih odnosa s Vašim partnerom, a u nekim bitnim stvarima se cijelo vrijeme mimoilazite. Ipak, neurotična stanja među Vama su gotovo isčezla, što je jako dobro, ali se zato u Vaš emotivno/ljubavno/seksualni odnos uvukla ujednačenost i sve sliči na jednu veliku dosadu bez potrebitih uzbuđenja. Bilo bi dobro da Vi preuzmete inicijativu i iznenadite svog partnera nekim novim situacijama u Vašem odnosu, još bolje, bez velikih planiranja se na par dana pokupite s posla i posvetite vrijeme samo sebi i partneru. Uspijeh je zagarantiran (!). Poslovi Vam se odugovlače i najbolje bi bilo da sve bitnije poslovne radnje odložite na tjedan do dva. Na novčanom planu također niste zadovoljni, jer su Vam, pored ostalog, narasli neki zaostali dugovi, a računi Vam se gomilaju. Ne nervirajte se, jer pozitivan period samo što nije. Izbjegavajte vrućinu, pijte dovoljno tekućine i pazite na svoj tlak.

STRIJELAC

Tijekom aktualnog tjedna ćete imati dojam kako se većina događaja u ljubvano/emotivmom životu Vas i partnera odvija bez mogućnosti Vašeg djelovanja i ikakve kontrole, te će Vam sve izgledati tako da ne možete upravljati situacijom. S druge strane, planirani odlazak na zajednički odmor može započeti vrlo neugodnom atmosferom. Slobodni Strijelci neće imati želju za nekim osobitim vezivanjem.

Ne može se reći da ste nezadovoljni poslovnom situacijom i onim što ste postigli do sad. Iako ste napravili plan svojih izdataka za ovaj tjedan, biti će potrebno da taj plan ponovo konzultirate i da ga prepravite, jer neke troškove naprosto niste očelivali. Što prije to napravite, to bolje po Vas. Zdrastveno gledano, morate sebe opustiti, obnoviti energiju i uzeti par dana isključivo i samo za sebe, tj. za relaksaciju i odmor. Boravak na suncu, na svježem zraku, točnije, u Prirodi, itekako će Vam koristiti, jer ćete samo tako obnoviti svoju energiju.

JARAC

Na emotivnom planu kod većine rođenih u Astrološkom znaku Jarac je za sad sve u redu, obzirom da su mnogi poklonici Saturna itekako uredili svoje odnose s osobom koja im je srcu draga. To sve skupa itekako već daje rezultate jer je vidljivo da ste u mnogo čemu zadovoljni kad su odnosi s partnerom u pitanju. Ipak, partnerove poslovne obveze bi Vas mogle spriječiti u onome što ste planirali u drugom dijelu tjedna, ali, ne trebate zbog toga očajavati. Naposljetku, ako ne uspijete u ovom, uspjet ćete s planovima u sljedećem tjednu. U poslovnome smislu pomalo ubrzano nastojite pokrenuti neke poslovne planove, a bilo bi uputno da ne brzate. Iako je aktualni tjedan poprilično dobra što se novca i novčanih primanja tiče, kraj tjedna donosi veće troškove ili pak ratu kredita koju morate izdvojiti, pa Vam se i tu savjetuje pojačani oprez. Iako ste psihički gledano, poprilično stabilni i smireni, kraj tjedna donosi možebitni pad energije.

VODENJAK

To što ste toliko željni ljubavi, a i što Vam se sad događa, definitivno nije ono pravo! Savjet je da stanete malo, dobro razmislite o svemu, jer, u protivnom, sredinom aktualnog tjedna bi se mogli gorko razočarati. Trenutno ste u takvom razdoblju da Vam na poslu koji svakodnevno obavljate smeta ama baš sve! Ako nema posla - problem je! Ako imate previše posla, onda se nervirate! Dok kolege oko vas šute i gledaju izvršavati svoje poslovne zadatke, Vi ih zadirkujete u cilju da i oni prigovore, a razlog svemu tome je jedan: Vama je dosadno (!). A kako bi bio da se malo reorganizirate? S druge strane, novčana situacija je mnogo bolja od poslovne, što znači da tijekom ovog tjedna možete očekivati neke izvanredne financijske priljeve. Problemi s kičmom, glavobolja i krvni pritisak, tri su osnovna zdrastvena problema s kojima će se mnogi Vodenjaci susretati u ovom tjednu. Tradicionalna medicina i kretanje su itekako poželjni.

RIBE

Ukoliko ste u dužoj ljubavnoj vezi ili braku, ovog tjedna se nećete osobito snalaziti u svemu tome. Vi kao da ne znate što je to, a što je partneru potrebno, u cilju da bi ljubav između Vas dvoje funkcionirala onako kako treba. Vi ste ovih dana poprilično zatvoreni i previše razmišljate kad je ljubav u pitanju. Mijenjajte to, jer, u protivnom, Vaš odnos s voljenom osobom mogao bi se lako zakomplicirati, a to svakako ne biste željeli, zar ne? Kako tjedan bude odmicao, vi ćete raditi sve teže i osjećati ćete se sve odmornije. Krajnje je vrijeme da odete na godišnji odmor. Zarađeni novac Vam odlazi nesmiljenom brzinom i trenutno na to uopće ne možete utjecati. Savjet je da prihvatite situaciju onakvom kakva ona je, jer imate dstatno, a da se ne trebate dodatno zaduživati.
Imate osjećaj da, zdrastveno gledano - posustajete. Rješavajte probleme jedan po jedan i svakako vodite računa o pojačanom odmoru.

Kontakt podaci

ASTROLOGIST, RED MAGICIAN, THOTH TAROT MASTER
Theo Ljubic
http://www.facebook.com/RedMagus
http://ecclesiagnosticacatholica.blogspot.hu/
PHONE: +38512431072
CELL PHONES: +385993423530 or +385977732915

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.