VELIKA TRANSORMACIJA

Danijela Dvornik otkrila svoju tajnu: 'Nisam bila toliko debela, koliko lošeg sastava i rasporeda'

Autor

dem

Danijela Dvornik nedavno je na svom Instagram profilu podijelila svoju ideju savršenog doručka s pratiteljima. U opisu slike detaljno je opisala sastojke i kombinacije koje čine njezin idealan jutarnji obrok, a prisjetila nas je kako je krenula s tjelovježbom i zdravijim stilom života. 

14.11.2023. u 10:35
Ispiši članak

"Doručak - dva dcl bademovog mlijeka, 30 g rižinog griza, 100 g mandarina, 15 g oraha i malo cimeta", napisala je Danijela.

FOTO: Instagram/Danijela Dvornik

Danijela je posljednjih godina ostvarila značajan gubitak kilograma, a tijekom godina je otkrila i detalje o čitavom tom procesu. 

FOTO: Instagram/Danijela Dvornik

"Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički", rekla je Danijela za Story

Kao mlada bila vrlo aktivna

"To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko, vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete tri mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati", izjavila je. 

FOTO: Instagram/Danijela Dvornik

O svom zdravom doručku iznijela je detalje i otkrila kako se transformirala sa zdravom prehranom i vježbanjem. 

Danijela Dvornik živi svoj san: Objavila što radi u polju, neočekivano joj se javio Charles Pierce

"Ugljikohidrate jedem ujutro (jogurt, kefir, zobene pahuljice, chia sjemenke s bobičastim voćem, orašasti plodovi, doslovno sedam komada), proteini su iz povrća i grahorica, ribe i piletine, posnog sira i jaja, dosta salata, povratnih juha. Tjestenina i riža su integralni, kruh je proteinski koji sama pečem. Volim ponekad pojesti meso, ali jedem ga sve manje i manje. Teško mi pada na želudac", zaključila je Danijela.

Komentari

VAŽNO Ako ne vidite komentare ne znači da smo ih zabranili ili ukinuli. Zahvaljujući pravilima Europske unije o privatnosti podataka treba napraviti sljedeće: 1. Logirati se na Facebook u ovom browseru i omogućiti korištenje kolačića (cookies). Logirati se možete ovdje: https://www.facebook.com/ 2. Uključiti third party cookies u svom browseru. Ako koristite Chrome to možete učiniti na chrome://settings/cookies. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.