EVO ŠTO SU IM DALI

City odveo Gvardiola i Kovačića na hrvatska jela: 'Ovo je više bosanska hrana'

Autor

kkž

Nogometaši Manchester Cityja Joško Gvardiol i Mateo Kovačić nedavno su posjetili poljski restoran u Manchesteru, gdje su im pripremili hrvatske specijalitete. 

09.09.2023. u 11:27
Ispiši članak

Joško i Mateo su ispričali da često zajedno odlaze u restorane u Manchesteru od kada su postali suigrači, istaknuvši da vole raznoliku kuhinju. Kovačić je rekao da mu se sviđa azijska i talijanska kuhinja, a oba igrača su rekla da im se jako sviđa hrana koju dobivaju u Cityju.

Foto: Screenshot/YouTube

U restoranu su im poslužili zagorske štrukle i ćevape. 

"Ovo su tipična hrvatska hrana", komentirao je Gvardiol pokazujući na štrukle, dok je za ćevape rekao: 

"Ovo je više bosanska hrana, ali se jede svugdje na Balkanu".

 

Hrvatski reprezentativci degustirali su maneštru, tradicionalno istarsko jelo pripremljeno od raznovrsnog povrća i selekciju hrvatskih sireva. U videu su otkrili da Gvardiol jako voli sir.

Dalić odbrusio novinarima: 'Podcjenjujete me tim pitanjem. Pa mi smo veći od Cityja'

"U Hrvatskoj je uvijek obilje hrane", istaknuli su Kovačić i Gvardiol.

Komentari

VAŽNO Ako ne vidite komentare ne znači da smo ih zabranili ili ukinuli. Zahvaljujući pravilima Europske unije o privatnosti podataka treba napraviti sljedeće: 1. Logirati se na Facebook u ovom browseru i omogućiti korištenje kolačića (cookies). Logirati se možete ovdje: https://www.facebook.com/ 2. Uključiti third party cookies u svom browseru. Ako koristite Chrome to možete učiniti na chrome://settings/cookies. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.