POSAO.HR

PRILIKA ZA NOVI POČETAK Donosimo ponudu najatraktivnijih poslova, neki nude početnu plaću od čak 11.000 kuna

Autor

ri

Portal Direktno u suradnji s portalom posao.hr donosi vam tjedni pregled najatraktivnijih i najzanimljivijih poslova u Hrvatskoj. 

25.02.2020. u 17:07
Ispiši članak

Sigma d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž)/ kuhara (m/ž), konobara (m/ž), recepcionara (m/ž), servira (m/ž), sobara – čistača (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), kućnog majstora (m/ž) i mornara/ mornara dizaličara/ mornara ronioca (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 26. ožujka. Poslodavac traži višegodišnje radno iskustvo i poznavanje stranih jezika. Prijavite putem linka.

Corporate Rates Club zapošljava na pozicijama Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer web Application (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 4. ožujka. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja od 9000 kuna, odnosno 11.000 kuna nadalje. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Prednost donosi znanje njemačkog jezika te iskustvo s  ActiveMQ-om, Docker-om, Kubernetesom. Aplicirajte.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 5.3. Poslodavac nudi rad u modernoj stomatološkoj ordinaciji u ugodnom radnom kolektivu, potrebnu edukaciju i plaću u skladu s vašim trudom i zalaganjem, priliku za korištenje i usavršavanje stranog jezika u komunikaciji s izvornim govornicima. Idealne osobe imaju izvrsno poznavanje talijanskog jezika, poželjno ali ne i nužno iskustvo izravne i / ili telefonske prodaje od najmanje jedne godine, sposobnost za komercijalno pregovaranje, izvrsne komunikacijske vještine i ostalo. Aplicirajte ovdje.

Valamar Riviera d.d. zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž) u mjestima Poreč, Rabac, otok Krk, Dubrovnik, otok Rab, Makarska. Rok prijave je 15. ožujka. Od kandidata se očekuje svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e – maila, chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju, pravovremeno reagiranje i ispunjenje zahtjeva i upita gostiju u suradnji s ostalim suradnicima i odjelima u objektu. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima u uslužnim djelatnostima, a prednost je iskustvo u turizmu, vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12. ožujka. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Emmezeta zapošljava na pozicijama dekorater (m/ž) u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Kaštel Sućurcu te asistent u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu – Jankomir. Rok prijave je 15. ožujka. Potrebna je srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu i obavezno je radno iskustvo. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2. ožujka. Glavne odgovornosti su definiranje i upravljanje strategijom marketinga u skladu s poslovnom strategijom tvrtke, upravljanje marketinškim timom te suradnja s voditeljima drugih odjela tvrtke, upravljanje brendovima te kreiranje i realizacija godišnjeg plana marketinških aktivnosti i upravljanje budžetom.  Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u marketingu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, naročito engleskog u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Tvrtka IGR d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva – niskogradnja/ hidrotehnika (m/ž) u Hrvatskoj. Rok prijave je 5. ožujka. Traži se najmanje pet godina radnog iskustva u provođenju usluga stručnog nadzora na području hidrotehnike, položen stručni ispit za obavljanje poslova graditeljstva, iskustvo u provođenju FIDIC ugovora, znanje rada na računalu, engleskog jezika i poznavanje osnova njemačkog jezika. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži osobu na poziciji voditelj građevinskih radova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6. ožujka. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, napredno poznavanje MS Office paketa, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u izgradnji i održavanju objekata, a prednost je položeni stručni ispit. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava poslovotkinju/ poslovođu gradilišta (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 5. ožujka. Potrebni su srednja stručna sprema – graditeljskog smjera, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima niskogradnje, vozačka dozvola B kategorije, rad na računalu, spremnost na terenski rad. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.