PRIDRUŽITE NAM SE

Portal Direktno traži novinare

Autor

ri

Portal Direktno, jedan od najbrže rastućih portala u Hrvatskoj otvara medijski prostor onima kojima drugi mediji nisu naklonjeni.

19.02.2024. u 15:30
Ispiši članak

Pridružite nam se!

Tražimo novinare s iskustvom, koji razumiju politiku i koji znaju tko je tko u hrvatskom političkom životu. Tražimo one koji žele s nama razvijati istraživačko novinarstvo.

Isto tako želimo pružiti priliku i onima s manje iskustva i/ili studentima koji žele na našem portalu napraviti prve novinarske korake.

Nudimo trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom kao i usavršavanje te profesionalno napredovanje.

Od novinara se čekuje pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s autorskim novinarima i kolumnistima portala, osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala.

Od Vas očekujemo pismenost i brzu reakciju, kao i komunikativnost te timski duh. Nije naodmet ranije iskustvo, posebice rad na news portalima.

Ako se želite pridružiti našem redakcijskom timu pošaljite nam svoj životopis na [email protected].