HUMANITARNA AKCIJA

Dubravka Šuica u Udruzi Kamensko uručila posteljine Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać

Autor

lub

Zastupnica u Europskom parlamentu i buduća potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica je u četvrtak, u prostorijama Udruge Kamensko donirala nove komplete posteljina predstavnicama Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać, koje su izradile članice Udruge Kamensko. U ime Udruge fra Mladen Hrkać donaciju je preuzeo predsjednik Udruge Ivan Soldo, a u ime Udruge Kamensko donaciju je uručila predsjednica Udruge Đurđa Grozaj.

22.11.2019. u 21:48
Ispiši članak

"Odlučili smo se ovu donaciju dodijeliti Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać koja pomaže u liječenju, transportu, smještaju i drugim aktivnostima, djece i pacijenata iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Omogućuju im bolje uvjete liječenja tijekom boravka u Zagrebu. Želim vam se  zahvaliti na vašem iznimnom radu te što ćete primiti ovu donaciju, kao i djelatnicama Kamenskog na još jednoj uspješnoj humanitarnoj akciji“, izjavila je Dubravka  Šuica.

"Želim iskoristiti priliku i zahvaliti se na svoj dosadašnjoj pomoći, kao i na ovoj donaciji. Drago mi je da na ovaj način pomažete udrugama poput naše. Žao mi je što odlazite s mjesta zastupnice u Europskom parlamentu, ali vam i čestitam na potpredsjedničkoj poziciji u Komisiji. Ne sumnjam da ćete svojim radom i djelovanjem nastaviti pomagati onima koji su u potrebi i doprinijeti da Republika Hrvatska bude bolja i uspješnija, kao i naše članstvo u Europskoj uniji“, ovom prigodom poručio je predsjednik Udruge fra Mladen Hrkać Ivan Soldo.

Ova akcija je nastavak humanitarnih aktivnosti Dubravke Šuice kojima je cilj pomoći najpotrebitijim članovima društva. Nakon uspješne donacije ogrtača i posteljine za dječje odjele KBC-a u Dubrovniku, Splitu, Osijeku i Vukovaru, ova donacija Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać pomoći će osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje, a kojima pomažu članovi i volonteri Udruge fra Mladen Hrkać.

Predsjednica Udruge Kamensko Đurđa Grozaj izjavila je: "Hvala na svemu, kao i na svim dosadašnjim akcijama koje smo zajedno napravili. Sretna sam zbog vas i čestitam vam na novom angažmanu u Europskoj komisiji, ali lovi me i tuga jer sam izgubila dobrog partnera za ovakve i slične akcije. Nadam se da će drugi nastaviti vaš dobar rad".

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać je jedina organizacija na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine koja može osigurati cjelokupnu organizaciju boravka za osobe s invaliditetom i slabo pokretne osobe, kao i za osobe koje u određenoj fazi liječenja trebaju izolaciju i sterilne uvjete boravka. Uz dostojan boravak, Udruga osigurava i dostojan prijevoz za osobe s invaliditetom, slabo pokretne osobe i ostale korisnike iz posebnih skupina, prilagođenim kombi vozilom s pristupnom rampom.

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.