AGENCIJA ZA PRAVNI PROMET I POSREDOVANJE NEKRETNINAMA

APN objavila poziv za prikupljanje ponuda za realizaciju Programa POS-a u Splitu

Autor

ri/promo

Na temelju članka 17.a Zakona o društveno poticanoj stanogradnji Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je poziv za prikupljanje ponuda za realizaciju Programa POS-a u gradu Splitu.

14.09.2018. u 13:09
Ispiši članak

Ponude mogu slati pravne osobe vlasnici građevinskog zemljišta koji su ovlašteni za poslove građenja, kao i određenu projektnu dokumentaciju za gradnju stanova odnosno zgrade na tom zemljištu.

Zemljište treba biti na području koje je obuhvaćeno važećim Generalnim urbanističkim planom grada Splita u blizini javnog gradskog prijevoza i to površina odgovarajućih za izgradnju minimalno 60 stambenih jedinica.

Sadržaj ponude

Ponuda treba uključivati: naziv, sjedište i OIB pravne osobe; upis u sudski, obrtni, strukovni ili drugi odgovarajući registar države sjedišta gospodarskog subjekta (izvod ili izjava ne mogu biti stariji od 3 (tri) mjeseca, računajući od dana objave poziva); dokument izdan od bankarskih ili drugih financijskih institucija kojima se dokazuje solventnost gospodarskog subjekta, kao dokaz da ponuditelj nije u blokadi; popis ugovora o izvedenim radovima na objektima usporedive složenosti u visokogradnji (minimalno 2 u posljednjih 5 godina).

Popis sadrži ili se uz njega prilažu potvrde naručitelja o zadovoljavajuće ispunjenim uslugama tj. izvršenim radovima na građevinama slične složenosti, zemljišno-knjižni izvadak (ne stariji od 30 dana), kopiju katastarskog plana, lokacijsku informaciju, situacijski nacrt iz projekta planirane zgrade (ovjeren od strane glavnog projektanta), karakteristični tlocrt iz projekta planirane zgrade (ovjeren od strane glavnog projektanta), karakteristični presjek iz projekta planirane zgrade (ovjeren od strane glavnog projektanta), iskaz broja stanova i sobnosti stanova iz idejnog ili glavnog projekta (ovjeren od strane glavnog projektanta), odvojeno iskazana netto korisna površina svih prostora (stanovi, poslovni prostori ukoliko su predviđeni planom, garaže, parkirna mjesta, ovjereno od strane glavnog projektanta), obračunata prema Pravilniku minimalnih tehničkih uvjeta za projektiranje i gradnju stanova iz programa društveno poticane stanogradnje,  planirani rok građenja s ishođenjem uporabne dozvole, podatke o postojećoj i planiranoj komunalnoj infrastrukturi, podatke o postojećim i planiranim mogućnostima priključenja na infrastrukturu, odvojeno iskazane cijene za ponuđeno zemljište, projektnu dokumentaciju, komunalnu infrastrukturu i priključke s komunalnim doprinosom, vodni doprinos, nadzor te izgradnju stanova i ostale troškove sve izražene u kn/m2 netto korisne površine stanova (sa i bez PDV-a).

Iz APN-a poručuju kako jedan ponuditelj može ponuditi i više zemljišta/lokacija za realizaciju Programa POS-a kako bi se osigurao traženi broj stanova.

Način i rok dostavljanja ponuda

Ponude se dostavljaju u zatvorenim omotnicama, na adresu Savska cesta 41/VI, Zagreb, uz naznaku "Ponuda za realizaciju Programa POS-a u gradu Splitu -NE OTVARATI“.

Rok za dostavu ponuda je 28. rujna 2018. godine.

Dodatna napomena

APN zadržava pravo ne odabrati niti jednu pristiglu ponudu te ih one ne obvezuju na sklapanje bilo kakvih pravnih poslova. Napominju kako otvaranje ponuda neće biti obavljeno javno te nadodaju kako se na ovo javno prikupljanje ponuda ne primjenjuju odredbe Zakona o javnoj nabavi.

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.