pupovčeve novosti

Vi plaćate vrijeđanje Hrvata i RH, ako vam je dosta, potpišite peticiju!

Autor

Direktno.hr

Tjednik Novosti, kojemu je samo za 2016. godinu dodijeljeno 3,2 milijuna kuna iz državnog proračuna, vrijeđa Republiku Hrvatsku, njezinu državnost i suverenost. Na to je još jednom ukazala udruga U ime obitelji, pokrenuli su peticiju kojom bi tome stali na kraj, a koju možete potpisati u nastavku teksta. 

23.04.2017. u 08:49
Ispiši članak

Pupovčeve Novosti financiraju se iz programa Savjeta za nacionalne manjine za promicanje kulturne autonomije, odnosno kulture, običaja i jezika srpske nacionalne manjine, no umjesto za to - novac se koristi za političke obračune s neistomišljenicima i uvrede na račun Hrvata i Hrvatske, što se može vidjeti iz brojnih primjera tekstova objavljenih u Novostima.

Samo jedan od primjera je citat iz Novosti od 27. svibnja 2016. godine: "Šupačka Hrvatska je nacionalna država Šupaka i njihov servis“. 

Trn u oku im je i Crkva:

"Neka se, za primjer, crkva povuče iz škola skupa s talibanskim vjeronaukom, neprosvijećenim vjeroučiteljima, idiotskom mizoginijom, smrdljivim nacionalizmom i pokvarenim revizionizmom koji je crkvene prostore otvorio skoro svakoj ustašoidnoj budali. Odjebite!“, stoji u Novostima od 13. siječnja 2017. godine.

​Prema kriterijima natječaja po kojemu su dodijeljena sredstva za Novosti (točka 16.), stoji da će onima koji promiču netolerantnost prema bilo kojem manjinskom ili većinskom narodu biti zabranjeno prijavljivati se na isti natječaj na tri godine, što je u skladu s praksom Europske unije koja ne dozvoljava trošenje državnog novca za širenje netolerancije.

ZA GOVOR MRŽNJE SVAKI MJESEC 280.000 KUNA - USKRATIMO IM FINANCIRANJE!

Potpišite peticiju i zaustavimo financiranje vrijeđanja hrvatskog naroda i Republike Hrvatske iz našeg džepa.

Peticiju možete potpisati OVDJE.