ZAGREB, SPLIT, ZADAR, DUBROVNIK, OSIJEK, ŠIBENIK...

RADNO VRIJEME TRGOVINA I CENTARA ZA BLAGDANE Vodič po gradovima

Autor

lub/Direktno

Božić nam je sve bliže, a iako će većina kupnju svih potrepština obaviti prije, uvijek ostane nešto što smo zaboravili kupiti. Zbog toga smo za vas provjerili kako rade trgovine, ali i trgovački centri diljem Hrvatske.

21.12.2019. u 08:11
Ispiši članak

Za vrijeme božićnih blagdana trgovine i trgovački centri u cijeloj zemlji radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Za vas smo istražili radna vremena centara i trgovina po hrvatskim gradovima.

TRGOVINE

Lidl  će diljem Hrvatske biti zatvoren na Božić i blagdan sv. Stjepana, dok će na Badnjak biti otvoren do 14 sati.

Konzum će vrata svojih dućana zatvoriti na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu, 1. siječnja, dok će na Badnjak i Silvestrovo raditi prema skraćenom radnom vremenu. Međutim, uoči blagdana, od 21. do 23. prosinca Konzum će radno vrijeme svojih trgovina produljiti kako bi kupci mogli na vrijeme nabaviti ono što im je potrebno.

Kaufland će također biti zatvoren na Božić i na blagdan sv. Stjepana. Na Badnjak će trgovine raditi skraćeno, do 16 sati, a na Silvestrovo do 18 sati.

Spar i Interspar će za vrijeme blagdanskog razdoblja, osim prilagodbe radnog vremena, uvesti u "last minute blagdansku kupovinu", što znači da će od 17. do 23. prosinca biti otvoreni do 22 sata. Međutim, na Badnjak i Silvestrovo će svi Spar supermarketi i Interspar hipermarketi raditi skraćeno, dok će za Božić i Novu godinu, 1. siječnja svi dućani biti zatvoreni.

Tommy trgovine će biti zatvorene za Božić i blagdan sv. Stjepana, a za Badnjak i Staru godinu radit će do 17 sati.

Studenac marketi će na Badnjak raditi skraćeno, od 8 do 16.30 sati, Božić i Nova godina su neradni, dok će za blagdan sv. Stjepana raditi od 7 do 13 sati. Na Silvestrovo će marketi raditi od 8 do 18 sati.

TRGOVAČKI CENTRI PO GRADOVIMA

 

ZAGREB

Arena Centar - Na Badnjak i Silvestrovo centar će raditi skraćeno, od 9 do 17 sati, dok na sam Božić i blagdan sv. Stjepana neće raditi, kao ni 1. siječnja.

King Cross - Centar će na Badnjak i Silvestrovo raditi od 9 do 17 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu trgovački centar neće raditi.

Avenue Mall - Slično kao i ostali centri, na Badnjak i Silvestrovo centar će biti otvoren od 9 do 17 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu neće raditi.

West Gate - Shopping grad nadomak Zagrebu na Badnjak i Silvestrovo će raditi od 10 do 17 sati, dok će na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu biti zatvoren.

Supernova - Centri će na Badnjak i na Staru godinu biti otvoreni od 9 do 18 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i Novu godinu bit će zatvoreni.

City center One East i West - Ova dva centra na zapadu i na istoku grada na Badnjak i Silvestrovo radit će od 9 do 17 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i 1. siječnja centri neće raditi.

IKEA - Centar će na Badnjak i na Silvestrovo raditi od 10 do 14 sati, dok će na Božić, blagdan sv. Stjepana i 1. siječnja zatvoriti svoja vrata.

RIJEKA

Tower centar - Na Božić i na Novu godinu centar neće raditi, a na Badnjak i Silvestrovo radit će od 9 do 17 sati. Centar će na blagdan svetog Stjepana raditi od 10 do 21 sat.

ZTC shopping - Badnjak i Silvestrovo od 9 do 17 sati, blagdan sv. Stjepana od 10 do 21 sati, a na Božić i Novu godinu centar će biti zatvoren.

Robna kuća RI - Također će imati prilagođeno radno vrijeme, pa će 23. i 24. prosinca raditi skraćeno, od 8 do 15 sati, kao i 30. i 31. prosinca, dok na Božić i na Novu godinu neće raditi.

SPLIT

Mall of Split - Na Badnjak i na Silvestrovo centar će raditi od 9 do 16 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu bit će zatvoren.

Joker Mall - Centar će na Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno, od 9 do 16 sati, a na Božić i Novu godinu neće raditi.

City center One - Radit će skraćeno na Badnjak i Staru godinu, od 9 do 17 sati, dok na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu neće raditi.

ZADAR

Supernova - Na Badnjak će centar raditi skraćeno, od 9 do 15 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu centar će biti zatvoren, a na Silvestrovo će raditi od 9 do 17 sati.

City Galleria - Centar će raditi skraćeno na Badnjak, od 9 do 15 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu neće raditi, a na Staru godinu će raditi od 9 do 16 sati.

ŠIBENIK

City Life - Radno vrijeme centra na Badnjak će biti od 8 do 16 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu neće raditi, dok će na Silvestrovo biti otvoren od 8 do 14 sati.

Dalmare - Centar neće raditi na Božić i blagdan sv. Stjepana, kao ni na Novu godinu, a na Badnjak i Silvestrovo će raditi od 9 do 16 sati.

Supernova - Na Badnjak će centar raditi skraćeno, od 9 do 15 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu centar će biti zatvoren, a na Silvestrovo će raditi od 9 do 17 sati.

DUBROVNIK

Shopping Minčeta - Na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu centar neće raditi, dok će na Badnjak i Silvestrovo raditi skraćeno, od 8 do 16 sati.

Mercante - Centar će na Badnjak i Silvestrovo raditi skraćeno, od 8 do 14 sati, dok će na Božić, blagdan sv. Stjepana i 1. siječnja biti zatvoren.

SUB City - Također skraćeno na Badnjak i na Silvestrovo, od 8 do 17 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu centar neće raditi.

OSIJEK

Portanova - Na Badnjak i Silvestrovo centar će raditi skraćeno, od 10 do 17 sati, a na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu bit će zatvoren.

Mall Osijek - Centar neće raditi na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu, dok će na Badnjak i na Silvestrovo raditi od 9 do 17 sati.

SISAK

Supernova West i East - Oba centra će na Badnjak i Silvestrovo raditi skraćeno, od 9 do 15 sati, dok će na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu biti zatvoreni.

VARAŽDIN

Lumini - Centar neće raditi na Božić i blagdan sv. Stjepana, kao ni na Novu godinu, dok će na Badnjak i Silvestrovo raditi od 9 do 17 sati.

Supernova - Na Badnjak će centar raditi skraćeno, od 9 do 15 sati, na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu centar će biti zatvoren, a na Silvestrovo će raditi od 9 do 17 sati.

SLAVONSKI BROD

Supernova Colosseum - Na Badnjak i Silvestrovo centar će raditi skraćeno, od 9 do 15 sati, dok će na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu biti zatvoren.

Komentari

Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu. Portal Direktno ne može se smatrati odgovornim za komentare koji sadrže uvrede, klevete, govor mržnje, huškanje i/ili poziv na nasilje. Takvi komentari bit će obrisani, a u posebno ekstremnim slučajevima mogu biti i potpuno onemogućeni. Sporne komentare čitatelji mogu prijaviti na [email protected], uz priloženu poveznicu na pripadajući članak i navođenje autora i sadržaja spornoga komentara.