Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
JASMIN STAVROS

ŽIVOT U VJERI 'Svaki dan nekoliko puta čitam Bibliju i molim krunicu'

Stavros se priprema za duhovnu obnovu u Međugorju. Bit će to sedam dana posta i šutnje, kaže

Kralju estrade Jasminu Stavrosu, život se u potpunosti promijenio. Prošao je kroz teške životne situacije i odlučio je okrenuti novu stranicu. Život u vjeri za njega je svetinja, a to je shvatio otkako je mlađi sin Krešo imao zdravstvenih problema.

 

 

Prije deset godina sa suprugom Žarkom preselio se iz centra Zagreba u Kupeć Dol, malo selo sa tridesetak stanovnika i okrenuo se zdravom životu.

Dani na selu su mu ispunjeni, zalijeva cvijeće, uzgaja organsko voće i povrće, a posebno pazi na Žarkine ruže, posađene oko kipa Majke Božje Međugorske ispred kuće. On i supruga jako su predani vjeri.

"Svaki dan više puta čitam Sveto pismo i molim krunicu, a na misu odlazim u obližnje selo Kotari. Pripremam se za duhovnu obnovu u Međugorju, na koju ću ići u listopadu. Bit će to sedam dana posta i šutnje", rekao je.

Gledanje televizije smatra gubitkom vremena pa radije šeće i vozi bicikl.  Vijesti, kaže, uopće ne gleda, a prati jedino tenis, važne utakmice i program katoličke televizije Laudato. Glazbu sluša na katoličkom Radiju Mariji, piše Gloria.

1503509695 - 23.08.2017 19:34:55