Home

 (photo: Screenshot)
Izvor slike: Screenshot
kina

VIDEO Pas spasio život bebi koju su roditelji živu zakopali

Vlasnica psa Yang Jiali shvatila je da nešto nije u redu kad je primijetila da njezin ljubimac mahnito kopa rupu ispod jednog grma

Zahvaljujući psu iz kineskog grada Wutana koji ju je pronašao, beba koju su roditelji živu zakopali (misleći da je mrtva) dobila je drugu priliku za život.

Kako navodi telegraph.co.uk vlasnica psa Yang Jiali shvatila je da nešto nije u redu kad je primijetila da njezin ljubimac mahnito kopa rupu ispod jednog grma. Kad se približila vidjela je da se u rupi nalazi dječak, zamotan u bijelo platno. Iako su mu usta bila puna zemlje još uvijek je disao!

Hitno ga je odnijela liječnicima koji su procijenili da je beba stara oko mjesec dana. Budući da su otkrili da je teško bolesna, pretpostavljaju da su je roditelji zakopali jer su mislili da je preminula.

Srećom, zahvaljujući psu koji ju je pronašao, spašena je i nalazi se izvan životne opasnosti, a policija istražuje tko su joj roditelji.

Prema pisanju kineskih  medija pokapanje beba, pogotovo u ruralnim dijelovima Kine čest je slučaj. Očajni roditelji koji nemaju novca za njihovo liječenje ili brigu o potomstvu, odlučuju se na ovakve poteze.

Zanima vas zašto su psi naši najbolji prijatelji? Pogledajte što je on učinio

1505841359 - 19.09.2017 19:15:59