Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
'popustili amortizeri'

VIDEO Dobrodošao natrag: Evo kako je Šuker potonućem nasmijao svijet

Urnebesna snimka prikazana je čak i u poznatom talk showu američke voditeljice i komičarke Ellen Degeneres

Na saborskoj sjednici prihvaćen je prijedlog HDZ-a da Ivan Šuker u saboru zamijeni Andru Krstulovića Oparu, koji je izabran za splitskog gradonačelnika, a mi smo se prisjetili najurnebesnijeg trenutka poznatog kao 'potonuće' Šukera.

 

 

Hrvatski sabor potvrdio je u ponedjeljak da prestaju zastupnički mandati HNS-ovu Ivanu Vrdoljaku i HDZ-ovu Blaženku Bobanu, a da se u zastupničke klupe vraća donedavni ministar i potpredsjednik Vlade Davor Ivo Stier, a prisegu su dala i tri nova-stara zastupnika.

I dok su novi zastupnici prisegnuli mi samo se odlučili osvrnuti na jedan od najsmješnijih trenutaka u hrvatskoj politici.

Naime, bivši ministar financija, Ivan Šuker, gostujući u emisiji Studio 4 u veljači 2015., doživio je 'nezgodu' koja je vrlo brzo obišla svijet.

Amortizeri stolice na kojoj je sjedio popustili su i Šuker je 'potonuo'. No, to ga nije smelo. Iako je jedva bio do ramena svog sugovornika Ljube Jurčića, nastavio je ozbiljnu raspravu kao da se ništa nije dogodilo. 

Snimka nezgode vrlo brzo se proširila svijetom te je u rujnu 2015. prikazana čak i u poznatom talk showu, popularne američke voditeljice i komičarke Ellen Degeneres.

 

A ovako je to izgledalo kod Ellen Degeneres...

 

1503053091 - 18.08.2017 12:44:51