Home

 (photo: Screenshot)
Izvor slike: Screenshot
stroga pravila

Veliki vođa naredio: U Sjevernoj Koreji smiju se nositi samo ovakve frizure

Da ne bi bilo "nismo znali", ilustracije frizura su postavljenje u frizerskim salonima, no zanimljivo je da niti jedna ne sliči frizuri sjevernokorejskog vođe

Kako odabrati savršenu frizuru nije uvijek lagan zadatak! Osim, ako ne živite u Sjevernoj Koreji, gdje, kao i za sve ostalo, postoje strogo propisana pravila, pa tako i frizeri imaju uputstva za šišanje.

 

Prema pisanju svjetskih medija vlada Sjeverne Koreje, po diktatu Kim Jong Una, osim detaljnih uputa, objavila je ilustracije 30 frizura (15 muških i 15 ženskih) kakve se smiju nositi u toj diktatorskoj državi.

I dok neudate djevojke smiju nositi šiške i pletenice, udanim ženama preporučuje se kratka kosa ili frizura koja sliči Kimovoj supruzi.

Posted by Mika Mäkeläinen on 16. travnja 2017

Muškarci se pak moraju šišati svakih 15 dana, a duljina kose ne bi smjela biti duža od pet centimetara. Frizure koje na koji bilo koji način podsjećaju na one zapadnjačke strogo su zabranjene. 

Da ne bi bilo "nismo znali", ilustracije frizura su postavljenje u frizerskim salonima, no zanimljivo je da niti jedna ne sliči frizuri sjevernokorejskog vođe.

 

1505898721 - 20.09.2017 11:12:01