Home

 (photo: FaH)
Izvor slike: FaH
viktor knavs

Tko je zapravo Melanijin otac koji neodoljivo podsjeća na Trumpa?

Radi li se o ambicioznom poduzetniku koji je svojoj djeci želio omogućiti lijep život  ili o čovjeku s većim brojem mrlja u osobnom i poslovnom životu?

Od kad je njegova kćer Melania postala Prva dama o liku i djelu njezinog oca Viktora Knavsa, koji izgledom podsjeća na Donalda Trumpa često se piše.

Jedan koji ga je spomenuo je i  Bojan Požar, slovenski novinar i autor knjige 'Melanija Trump - gola istina', zbog čega je završio na Općinskom sudu u Ljubljani, zbog optužbe da je svojim pisanjem Trumpovom puncu klevetama povrijedio ugled i čast.

A u njoj je, među ostalim, kako navodi jutarnji.hr napisano sljedeće: 

 "Viktor Knavs vodio je trgovinu na crno. Viktor Knavs švercao je automobilske dijelove. Viktor Knavs bio je kazneno gonjen. I naposljetku, Viktor Knavs odležao je u zatvoru godinu dana".

Požar se bavi i istraživanjem starih arhiva, a u navodima o navodnoj Knavsovoj ilegalnoj trgovini autodijelovima pozivao se na navodne dokumente što ih je otkrio u policijskih arhivima iz vremena komunizma. Knavs se spominje i u kontekstu Komunističke partije, koja mu je omogućila probitak u životu.

U slovenskim medijima između ostalog spominjalo se i da osim afere sa švercanjem automobilskih dijelova Knavs iza sebe ima izvanbračno dijete, koje dugo nije želio priznati, sve dok testom očinstva nije potvrđeno da je on otac, nakon čega mu je sud odredio da mora plaćati alimentaciju.

Tko je zapravo Melanijin otac koji neodoljivo podsjeća na Donalda Trumpa? Ambiciozan poduzetnik, uvijek dobro odjeven, s kravatom i aktovkom u ruci, koji je svojoj djeci želio omogućiti lijep život  ili čovjek s većim brojem mrlja u osobnom i poslovnom životu, koji je iza sebe ostavio izvanbračno dijete i kojem je osobni probitak omogućilo članstvo u Komunističkoj partiji prije raspada Jugoslavije?

Odgovore na navedena pitanja trebalo bi donijeti suđenje, koje je pred nama. 

Iako je najavom tužbe  javnosti obećao da će dokazati da je nevin, a Požar najobičniji lažov,  obećanje, zasad, nije ispunio.

Naime, kao što smo već pisali na predraspravnom ročištu na kojemu se Požar očitovao nevinim, te tvrdio kako nije imao razloga ne vjerovati dokumentima do kojih je došao, nije se pojavio nitko od obitelji Knavs - Trump čije interese u Sloveniji pravno zastupa odvjetnička kuća Pirc Musar. 

Suvlasnica odvjetničke firme Nataša Musar Pirc niz je godina bila pravobranitelj za pitanje javnih informacija, a dugo vremena i glavna kandidatkinja za položaj ravnateljice RTV Slovenija.
Požara pak na sudu brani odvjetnik Franci Matoz čiji je najslavniji klijent Janez Janše, bivši premijer.

1506339904 - 25.09.2017 13:45:04