Home

imat će nastup

Thompson na Dan Oluje neće pjevati ni u Kninu, a ni u Čavoglavama!

Umjesto Thompsona će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu

Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi Oluje! Umjesto njega će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu, potvrdio je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

"Gospodin Thompson kazao je kako je imao neke druge obveze i da neće moći pjevati u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Ne vidim tu nikakvu politizaciju jer je on imao samo jedan koncert u Kninu, za 20. godišnjicu Oluje, a ostalo je obično odrađivao u Čavoglavama", rekao je za Šibenski portal Jelić.

Thompson 5. kolovoza neće pjevati ni u Kninu, ni u svojim rodnim Čavoglavama, već u Slunju u povodu proslave Dana grada Slunja.

"Da, Thompson će pjevati kod nas za Oluju na velikoj fešti. Drago nam je da će biti baš kod nas. Osjećamo se super, dobro i zdravo jer pjeva baš u Slunju", poručio je HDZ-ov gradonačelnik Slunja Jure Katić.

1503208961 - 20.08.2017 08:02:41