Home

Miss Helsinki (photo: fb)
Izvor slike: fb
Politička (ne)korektnost?

Svi pričaju o crnoj miss Helsinkija, nitko ne želi priznati da je ružna

Tako je na svojem Facebook profilu do sada jedan od najkontroverznijih izbora za Miss, ovaj upravo održani u Helsinkiju, duhovito prokomentirao Ozren Podnar, poznati novinar i urednik

I tako je za Miss Helsinki (to je u Finskoj, podsjećam za svaki slučaj) pobijedila gdjica koja ima facu kao Shrekova princeza Fiona.

Kako protumačiti genijalnost žirija? Jesu li u njemu sjedili oštrooki Homer, Andrea Bocelli, Stevie Wonder i Ray Charles?

Ili munjeni ljevičari iz nevladinih udruga? Pa pratilje su stoput ljepše i to ne zato što su svijetlije i što bolje reprezentiraju doticni grad, nego zbog - fizionomije.

Bio bih jednako zbunjen da u Lagosu ili Bangkoku pobijedi grda bjelkinja ispred domaćih tamnoputih i žutoputih ljepojki.''

Tako je na svojem Facebook profilu do sada jedan od najkontroverznijih izbora za Miss, ovaj upravo održani u Helsinkiju, duhovito prokomentirao Ozren Podnar, poznati novinar i urednik.

Sam Podnar, koji inače zaista ne pati ni od kakvih predrasuda, zapravo je napisao javno ono što se mnogi nisu usudili zbog- političke (ne)korektnosti. 

Ipak, budimo realni. Nije važno to što je crnkinja, već jednostavno to što zaista ima puno- ljepših crnih ljepotica. Novoizabrana najljepša Finkinja naprosto nije lijepa po standardnim kriterijima ljepote, a ponajmanje po onima koji su uvriježeni na izborima za Miss.

Puno je komentara kako nova crnoputa misica izgleda previše muškobanjasta, čak do onih pomalo zločestih da je poput- transvestita. 

Iako, o ukusima se zaista ne raspravlja. U svakom slučaju, ovo je jedan od onih izbora o kojima će se još dugo raspravljati i polemizirati.

 

1498745907 - 29.06.2017 16:18:27