Home

 (photo: Promo)
Izvor slike: Promo
turneja

Sarajevski pjevač Dino Merlin 28. srpnja nastupa u pulskoj Areni

Svjetska turneja 'Hotel Nacional' koja prati istoimeni album, a  koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde

Dino Merlin ovog će ljeta nastupiti na jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – u pulskoj Areni. Koncert u okviru turneje 'Hotel Nacional' najavljen je za 28. srpnja.

Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. u okviru turneje 'Ispočetka' imao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture.
 
“Zvuči fantastično i nevjerojatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova tinjala je još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Zajedno imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja”, kazao je Dino zbog ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja prati istoimeni album, a  koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde i do sada joj je prisustvovalo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta.

Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u okviru aktualne turneje do sada imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu, te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena), te Areni Zagreb u 12. mjesecu prošle godine.
 
Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 26. travnja 2017. od 12sati, a mogu se kupiti na www.ticketshop.hr.

1506047449 - 22.09.2017 04:30:49