Home

 (photo: fb)
Izvor slike: fb
najzabavniji radni vikend

Radnički party posjetio i ministar rada Marko Pavić

Uz stand-up komičare, puno dobre zabave donijela je i glazbena zona kojom su vladali 'Songkillersi' i 'Retrodukcija'

Jameson Factory jedinstvena 'tvornica' zabave i edukacije donijela je brojnim Zagrepčanima radni vikend. Uz poznati whiskey i dobru hranu u Bikers Beer Factoryju odlično su se proveli i brojni poznati poput Vlatka Štampara, Aleksandra Curaća Šarića, Kristine Šalinović, Danka Družijanića, Vlahe Orepića i Daniela Bilića, a radnički party posjetio je i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić.

Najluđa smjena odrađivala se crtanjem grafita uz Borisa Barea, izrađivanjem Dickies majica sitotiskom, kuglanjem i igranjem stolnog nogometa, a Barbershop Polyboy pobrinuo se za uljepšavanje brada i brkova 'radnika'.

Uz stand-up komičare, puno dobre zabave donijela je i glazbena zona kojom su vladali Songkillers i Retrodukcija. Za zanimljivu i vrlo posjećenu whiskey edukaciju pobrinuo se Jameson brand ambasador Jonathan Ryan.

 Jameson Factory zasigurno je dokazao da rad i zabava mogu ići ruku pod ruku – nikome nije bilo teško odraditi ni prekovremene sate najluđe smjene. S ovog ekskluzivnog eventa mnogi su u nešto ozbiljniju radnu svakodnevicu ponijeli moto 'Sine metu - Manje straha, više uživanja u životu' i time ipak s manje stresa krenuli u novi radni tjedan.

1505827356 - 19.09.2017 15:22:36