Home

 (photo: RTL televizija)
Izvor slike: RTL televizija
kristijan Benić

Pobjednik 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pokrenuo vlastiti kulinarski projekt

Riječ je o zanimljivom konceptu ugostiteljstva koji nije toliko rasprostranjen u Hrvatskoj, ali je zato u svijetu itekako poznat

Kristijan Benić pobjednik posljednje emitirane sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', u kojem je nastupao sa svojim prijateljem, Martinom Špačekom pokrenu je zanimljiv projekt.

RTL piše kako se Benić nakon showa okrenuo zanimljivom konceptu ugostiteljstva koji nije toliko rasprostranjen u Hrvatskoj, ali je zato u svijetu itekako poznat.

Otvorio je profil na internetskoj stranici VizEat koja pomaže putnicima u pronalaženju autentične hrane dok se nalaze u inozemstvu. Jednostavnije rečeno, Kristijan je spreman skuhati vam ručak ili večeru – u svom domu!

"Atmosfera je domaća, opuštena i osim ukusne hrane ovo je način za upoznati mnoge ljude koji putuju po cijelom svijetu. Kod nas koncept još nije previše raširen, pa na VizEatu ima samo nekoliko domaćina iz Hrvatske. Nekolicinu sam imao prilike osobno upoznati i sve su to mahom bila lijepa iskustva", objasnio je Kristijan dodajući kako je ugostio naviše njemačkih i španjolskih turista.

Na njegovom jelovniku nalaze se tipična istarska jela pripremljena od domaćih namirnica uzgojenih u OPG-ovima, a plan mu je osmisliti još barem jedan ili dva jelovnika kojima će zadovoljiti nepce ljubitelja mesa i egzotike.

1503509741 - 23.08.2017 19:35:41