Home

 (photo: instagram.com/lidijabacic_lile/)
Izvor slike: instagram.com/lidijabacic_lile/
dvije splićanke

NOVI SUKOB NA ESTRADI Zbog Slovenije 'zaratile' Lidija i Severina

Prema nekim informacijama Severininim menadžerima zasmetalo je što se plakatom odaje dojam, da je Severina 'predgrupa' Lidiji

Dvije Splićanke, Lidija Bačić i Severina, trebale su uskoro nastupiti na zajedničkom koncertu, koji se trebao održati u slovenskom Velenju.
 

No, sudeći prema objavi na Lidijinom Instagramu do toga neće doći.  

Atraktivna pjevačica obavijestila je obožavatelje da joj je menadžer javio da je njihov zajednički koncert otkazan zbog reklamnog plakata.

"Ono kad ti starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima..Wtf..šta je to s ljudima? Šta se može...ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom. bez negativne energije", napisala je Lidija, pozvavši obožavatelje na koncerte koji slijede: Rogoznica, Kopar, Dani piva u Karlovcu, Rujan fest...

Prema nekim informacijama Severininim menadžerima zasmetalo je što se plakatom odaje dojam, da je ona 'predgrupa' Lidiji, što Severinin menadžer demantira.

"Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao", poručio je Tomislav Petrović za Dnevnik.hr.

1503208811 - 20.08.2017 08:00:11