Home

obama (photo: fah)
Izvor slike: fah
bivša prva kći

Malia Obama ne želi biti manekenka; želi se posvetiti studiranju

Urednici modnih časopisa i trgovina kažu da se haljine, kaputi i jakne što ih odjene Malia prodaju 'brzinom svjetlosti'

Starija kći bračnog para Obama, Malia, napunila je 18 i trenutačno radi za holivudskog producenta Harveya Weinsteina u New Yorku. 

Jedna od njezinih zadaća je čitanje filmskih scenarija i njihovo prilagođavanje za menadžere filmske produkcijske kompanije. 

No, prema pisanju tračerskog celebrity bloga "Naughty Gossip", lijepoj i gotovo 185 cm visokoj tinejdžerici koja je profinjeni stil odijevanja naslijedila od majke, već su nekoliko puta prišli agenti nudeći joj angažman profesionalnog modela. 

Blog piše da ih je Malia odbila, objasnivši da nema nikakva interesa za taj poziv niti želi izložena pogledima javnosti.  Njezina je namjera nakon godine rada studirati na sveučilištu Harvard. 

Urednici modnih časopisa i trgovina kažu da se haljine, kaputi i jakne što ih odjene Malia prodaju "brzinom svjetlosti". 

"Malia je građena poput manekenke. Dosad joj se nekoliko puta nudila prilika da prošeće modnim pistama, no ona ih je sve odbila. Želi biti iza kamere, ne ispred nje", kazao je izvor za Naughty Gossip.

"Voli film i televizijski posao. Manekenski posao prepušta Kendall Jenner. Usput nije uopće zainteresirana da bude poznata poput njezina oca. Vjeruje se da kani raditi u filmskoj industriji", piše blog.

1503303880 - 21.08.2017 10:24:40