Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
nagrađivani glumci

Kulise za snimanje filma'Robin Hood: Origins' postavljaju se na Stradunu

Dubrovnik će u filmu predstavljati srednjovjekovni grad Nottingham, a snimanje će se odvijati na dijelu Straduna, u Ulici sv. Dominika, na predjelu iza Katedrale i u podnožju tvrđave Minčeta

Na Stradunu je u tijeku postavljanje kulisa za potrebe snimanja filma "Robin Hood: Origins" koji će se snimati krajem siječnja i početkom veljače.

Dubrovnik će u filmu predstavljati srednjovjekovni grad Nottingham, a snimanje će se odvijati na dijelu Straduna, u Ulici sv. Dominika, na predjelu iza Katedrale i u podnožju tvrđave Minčeta.

Izvršni producent filma "Robin Hood: Origins", E. Bennett Walsh u studenom je gradonačelniku Andru Vlahušiću predstavio završne nacrte scenografije, a kako su tada prenijeli njegove riječi iz Grada Dubrovnika, "nijedan drugi grad ne bi bio adekvatna alternativa".

Na snimanje u Dubrovnik trebalo bi stići i nekoliko 'oskarovaca', među kojima Jamie Foxx kojemu će pripasti uloga Little Johna. 

Robina Hooda u filmu će utjeloviti Taron Egerton, uloga Marion pripala je Irkinji Eve Hewson, a nottnghamskog šerifa Benu Mendelsohnu.

Film režira Otto Bathurst, a jedan od producenata filma je i slavni glumac Leonardo DiCaprio.

1498746010 - 29.06.2017 16:20:10