Home

 (photo: zoo.hr)
Izvor slike: zoo.hr
sretan kraj

Jeziva priča iz Australije: Otac teškom mukom spasio kćer od velike zmije

Bilo je to najstrašnije buđenje u njegovom životu jer je vrlo brzo shvatio da se oko ruke njegove kćeri počeo omatati piton dugačak 2,5 metra

Australija je dom nekih od najopasnijih životinja na svijetu. Uz morske pse, krokodile i otrovne insekte, tu svakako spadaju i opasne zmije!

Koliko je tamo opasno živjeti nedavno je saznala i obitelj, koja je uskrsne blagdane odlučila provesti na otoku Mortonu u saveznoj državi Queensland.

Kako navodi couriermail.com.au oko pet sati ujutro, devetogodišnja Gabby Pettigrew probudila je oca, od šoka jedva izgovorivši da joj pomogne. 

Bilo je to najstrašnije buđenje u njegovom životu jer je vrlo brzo shvatio da se oko ruke njegove kćeri počeo omatati piton dugačak 2,5 metra.

Pokušao ga je maknuti, no zmija je tada počela još jače stiskati ruku, zarivši istovremeno u nju svoje zube. 

"Bio sam nesiguran i nisam znao što učiniti tako da sam je zgrabio za čeljusti i razdvojio ih", ispričao je otac medijima, koji je na kraju teškom mukom nekako uspio maknuti zmiju s ruke svoje kćeri, pritom i sam zaradivši ugriz.

Djevojčica se dobro oporavlja, a nakon završetka blagdana, u školi će imati o čemu pričati.

Njezin otac  zmiju je pustio natrag u prirodu, komentiravši pritom da njegova obitelj često kampira, iako je svjesna da to čine na području gdje žive zmije.

1503236313 - 20.08.2017 15:38:33