Home

 (photo: Epa )
Izvor slike: Epa
Nova oaza

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša kupio Bobanovu vilu

Obiteljsku kuću s 4370 kvadrata dvorišta, Zvonimir Boban je na jednoj od najatraktivnijih lokacija sagradio 2010. godine

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić nedavno je kupio luksuznu vilu na Pantovčaku od hrvatske nogometne legende, Zvonimira Bobana.

Izvadak iz zemljišnih knjiga pokazuje da se kao vlasnica kuće površine 286 kvadrata na vrhu Ulice Pantovčak, na broju 267 u neposrednoj blizini Vile Weiss, 24. ožujka ove godine uknjižila Lukina supruga Vanja Modrić.

Obiteljsku kuću s 4370 kvadrata dvorišta, u kojoj je živio sa suprugom Leonardom i njihovo petero djece, Zvonimir Boban je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u elitnoj zagrebačkoj podsljemenskoj zoni sagradio 2010. godine.

Kako je lani u svibnju postao savjetnik za nogometna pitanje Fife, s obitelji se preselio u Zürich gdje je sjedište krovne međunarodne nogometne organizacije.

Luka Modrić je prije točno godinu godina navodno kupio stan od 240 kvadrata u drugoj zagrebačkoj ulici, Babonićevoj.

No prilici da kupi atraktivnu noviju vilu s dobrom zaštitom od pogleda na Pantovčaku i to od starijeg kolege, obitelj Luke Modrića očito nije mogla odoljeti, piše Jutarnji list.

 

1505841370 - 19.09.2017 19:16:10