Home

 (photo: YouTube screenshot/direktno.hr)
Izvor slike: YouTube screenshot/direktno.hr
glas naroda

U Hrvatsku dolazi pjevač koji veliča četnike! Treba li mu zabraniti nastup?

Isti oni koji Thompsona i njegove obožavatelje optužuju da su ustaše i fašisti te traže da se pjevaču iz Čavoglava zabranjuju koncerti, u ovom slučaju šute

Na zapadnom ulazu u Zagreb, u neposrednoj blizini West Gate shopping centra, u petak 15. rujna počinje jubilarni deseti Rujanfest, koji će trajati do 24. rujna.

Među brojnim izvođačima koji će tijekom održavanja festivala nastupiti na glavnoj pozornici je i Miroslav Ilić, čiji je nastup predviđen u subotu 23. rujna. 

Za one koji ne znaju, riječ je o pjevaču iz Srbije, koji na svom repertoaru, naravno kad ne nastupa u Hrvatskoj, ima i pjesmu 'Morem plovi jedna mala barka', koja veliča četničkog vođu Dražu Mihailovića i četnike.

Zanimljivo, isti oni koji redovito optužuju Thompsona i njegove obožavatelje da su ustaše i fašisti te traže, da se domoljubu iz Čavoglava zabranjuju koncerti, u ovom slučaju šute.

Za razliku od njih, početkom ove godine Sarajlije nisu šutjele. Zbog pjevanja pjesme posvećene četničkom vođi, Iliću su zabranili koncert u Sarajevu.

Zanima nas vaše mišljenje:

 
1506288053 - 24.09.2017 23:20:53