Home

 (photo: YouTube screenshot)
Izvor slike: YouTube screenshot
EUROVIZIJA

Kladite li se na eurovizijsku pobjedu Jacquesa Houdeka obogatit ćete se

Pjesma 'My friend' trenutno se nalazi na 33. mjestu, a osim što nam predviđaju debakl u ukupnom poretku, kladioničari Jacquesa ne vide niti u finalu

U nedjeljnom intervjuu za vecernji.hr poznati hrvatski glazbenik Tonči Huljić komentirao je  pjesmu 'My friend', kojom će Jacques Houdek Hrvatsku predstavljati na Euroviziji.

Tom prigodom izjavio je 'kako se ne voli stavljati u ulogu gatare, ali pjesma ima taj neki eksces koji je nužan u toj koridi', dodavši kako je 'najjači adut pjesme sam izvođač'.

Svojim pozitivnim komentarom Huljić se pridružio većini hrvatskih kolega, koje o Jacquesovoj pjesmi govore u superlativima. 

Je li pjesma zaista tako dobra i može li Jacques u Ukrajini postići zapaženiji rezultat saznat ćemo sredinom svibnja u Kijevu, no sudeći prema kladionicama Hrvatskoj se u Ukrajini 'crno piše'. 

Pjesma 'My friend' trenutno se nalazi na 33. mjestu, a osim što nam predviđaju debakl u ukupnom poretku, kladioničari Jacquesa Houdeka ne vide niti u finalu. Prema kladionicama favoriti su: Italija, Švedska, Belgija, Bugarska i Portugal.

Uz publiku koja ga je zbog OVE pjesme optužila za plagijat, jedan od rijetkih hrvatskih glazbenika koji je kritizirao Houdeka je Tony Cetinski. Pročitajte što mu je poručio!

Ako uz sve navedeno još uvijek vjerujete da Jacques Houdek ima šanse za pobjedu, odlučite li se na to kladiti, za 1 uloženi euro (ovisno o kladionici) možete zaraditi čak 100.

1503303322 - 21.08.2017 10:15:22