Home

 (photo: direktno.hr)
Izvor slike: direktno.hr
u čakovcu

Dobitnica Emmyja Ashley Colburn snima film o hrvatskim gradovima

Na svom webu kontinentalnu Hrvatsku predstavlja kao srce Europe, a opisuje Zagreb, Plitvice, dvorce, adrenalinske sportove u Lici...

Ashley Colburn, američka video blogerica i producentica, dobitnica prestižne nagrade Emmy za najbolji dokumentarni turistički film, stigla je u Čakovec kako bi ga predstavila u filmu o najljepšim hrvatskim turističkim gradovima.

Gradonačelnik Stjepan Kovač doveo je Colburn do svih čakovečkih najimpresivnijih kulturnih i prirodnih znamenitosti te joj prezentirao dio gastronomske ponude po kojoj je grad poznat.
Ashley Colburn je svoj prvi Emmy (i hrvatsku Zlatnu penkalu) osvojila upravo za travel show ' WOW Croatia'  te je nakon toga pokrenula pustolovnu seriju ' TAKEOFF with Ashley Colburn'  u sklopu koje je u dvije sezone proputovala 25 zemalja i 6 kontinenata.

Na svom webu kontinentalnu Hrvatsku predstavlja kao srce Europe, a opisuje Zagreb, Plitvice, dvorce, adrenalinske sportove u Lici i mnoge druge turističke atrakcije naše domovine.
 
"Oduševljena sam Čakovcem. Cijela Hrvatska je predivna i želim da što više ljudi preko mog filma ima priliku vidjeti ove ljepote. Odlično se provodim, hrana je fantastična, šteta što još ne možemo filmom prenijeti mirise i okuse krajeva koje posjećujem. Preporučujem i ljudima koji žive u ovim krajevima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve ove divne stvari kojima su okruženi i bogatstvo kulture u kojem imaju prilike uživati, a na koje ponekad u užurbanoj svakodnevici zaborave – mnogi bi bili vrlo sretni da im se pruži prilika živjeti u Čakovcu“, izjavila je Ashley Colburn.

1505841349 - 19.09.2017 19:15:49