Home

nora šitum (photo: Facebook)
Izvor slike: Facebook
obljetnica smrti

Na današnji dan prije četiri godine napustila nas je 'lavica' Nora Šitum

20. ožujka 2013. godine, djevojčica koja je bolovala od leukemije izgubila je bitku s bolešću i preminula u dječjoj bolnici u Philadelphiji

"Na današnji dan prije četiri godine u našem si zagrljaju posljednji put sklopila svoje lijepe oči... Iz našeg zagrljaja i srca nisi zapravo nikada ni otišla. Nedostaješ nam svakog dana hrabri laviću. Vole te mama i tata. Beskrajno i zauvijek!"

Status je to objavljen na Facebook stranicama 'Zaklade Nora Šitum' , kojim se njezini roditelji prisjećaju malene 'lavice' koja je ujedinila Hrvatsku, koja je za potrebe liječenja djevojčice sakupila oko 5,2 milijuna kuna.

Dana 20. ožujka 2013. godine, djevojčica koja je bolovala od leukemije izgubila je bitku s bolešću i preminula u dječjoj bolnici u Philadelphiji. 

Nažalost, nakon njezine smrti uslijedili su skandali vezani uz udrugu Hrabro dijete, koja je prisvojila više od četiri milijuna kuna, preostalih nakon Norine smrti. 

Na današnji dan prije četiri godine u našem si zagrljaju posljednji put sklopila svoje lijepe oči... Iz našeg zagrljaja i...

Posted by Zaklada Nora Šitum on 20. ožujka 2017
1503209007 - 20.08.2017 08:03:27