Home

naomi (photo: fb)
Izvor slike: fb
Zlatni globus

Crna pantera: Naomi 'ubija' ljepotom u 47.oj, za razliku od Miss Helsinki

Ona je kao vino – što starija, to bolja. Legendarna manekenka Naomi Campbell, već skoro 30 godina u svijetu mode poznata kao crna pantera, jedna je od najljepših žena svijeta i dalje

Ona je kao vino – što starija, to bolja. Legendarna manekenka Naomi Campbell, već skoro 30 godina u svijetu mode poznata kao crna pantera, jedna je od najljepših žena svijeta i dalje.

Gotovo 47-ogodišnja za koji mjesec, ima tijelo na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice.

Tako se i na ovogodišnjoj,74-oj dodjeli Zlatnih globusa, prestižnih i eminentnih nagrada u filmskom svijetu, pojavila u fantastičnom izdanju i ponovno pokazala svoju savršenu ljepotu. Srećom, nije pokazala i svoju divlju ćud, po kojoj je također poznata u modnom biznisu.

Naomi je blistala u veličanstvenoj haljini svoje dugogodišnje prijateljice, kultne talijanske dizajnerice Donatelle Versace, oduševivši sve svoje ljubitelje, ali i brojne ugledne goste. U neobičnoj haljini metalik svijetlo roze boje s crnim detaljima, Naomi je još jednom pokazala svoju originalnost i gracioznost.

A mnogi su to na društvenim mrežama prokomentirali i usporedbom s novoizabranom Miss Helsinkija, također tamnoputom, ali koja je svojom neobičnom i netipičnom pojavom šokirala svijet. Pritom je najmanje važno što je crne puti, već činjenica da, najblaže rečeno- nije lijepa...

 

 

1498745954 - 29.06.2017 16:19:14