Home

 (photo: direktno.hr)
Izvor slike: direktno.hr
Naljutio se

Balašević izgubio živce i opako 'oprao Severinu, pročitajte zašto

Jedno je ako netko mazne batak s astala iz 'Al se nekad dobro jelo' ili zaviri u karte 'Bože zvanog Pub', a drugo kad za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolijevke

Nakon što je na društvenim mrežama pokrenuta inicijativa #ijasammajka kao potpora Severini u njezinoj borbi za skrbništvo nad petogodišnjim sinom Aleksandrom, splitska pjevačica zahvalila se svima na svom Facebook profilu i pritom objavila snimku vlastite verzije pjesme 'Uspavanka za dečaka' Đorđa Balaševića.

Ipak, samom autoru to se nije ni najmanje svidjelo, pa se na profilu kćeri Bebe Balašević, ne imenovavši osobno Severinu, osvrnuo na krađu njegovih djela s posebnim naglaskom na spornu pjesmu koja je, kako je rekao, za njega preosobna.

- Nemojte mi govoriti da su sve osobne? Jedno je ako netko mazne batak s astala iz 'Al se nekad dobro jelo' ili zaviri u karte 'Bože zvanog Pub', a drugo kad za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolijevke... Ta pjesma je osobna, kao što rekoh, nešto kao mali srebrni češalj koji se ne provlači kroz baš svačiju kosu..., izjavio je ljuti Đorđe Balašević, kako objavljuje Jutarnji list.

1503053147 - 18.08.2017 12:45:47