Home

 (photo: Direktno)
Izvor slike: Direktno
granica mora biti!

ZAGREB Pustili opasne pse u školsko dvorište, djeca plakala od straha

Dvojica mladića pustila su pitbula i staforda u dvorište puno djece. Jedan je brzo reagirao, a drugi se smijao

Kućni ljubimci apsolutna su radost. Ne nazivamo pse bez razloga najboljim čovjekovim prijateljem. Ipak, ljudi u tom prijateljstvu znaju i pretjerati.

Zadnji slučaj dolazi iz jedne zagrebačke osnovne škole. Čitatelj Direktnog svjedočio je situaciji koja je na sreću završila bez tragičnih posljedica. Poslao nam je fotografiju s objašnjenjem što se dogodilo.

Djeca su sunčani petak iskoristila kako bi se igrala na školskom dvorištu, a sve je bilo idilično dok u dvorište nisu stigla dvojica mladića sa stafordom i pitbulom.

Bez puno razmišljanja, pse su bez povodca i brnjice pustili na travnjak. Razigrani psi odmah su potrčali prema djeci, ali ona to nisu shvatila kao igru. Mališani su se ukipjeli, a neki su počeli vrištati i plakati. Okupljene učiteljice reagirale su na vlasnike s upozorenjem da ih zavežu.

Kako nam prepričava čitatelj, jedan od vlasnika brzo je reagirao i zavezao ljubimca, a drugi počeo vikati učiteljicama: "Kaj želite, zašto se pjenite?".

"Odi beba, oni te ne vole", ipak je reagirao nakon svega, ali pas ga uopće nije slušao, čime je, javlja nam čitatelj, pokazao da uopće nije imao kontrolu nad svojim ljubimcem. Što da je pas bio agresivan?!

Kako doznajemo, ovo nije prvi takav slučaj u ovoj školi. Vlasnici svako malo puštaju pse u školsko dvorište u koje svatko ima pristup, ali škola se bori s vjetrenjačama, a svi odgovornost prebacuju na druge...

1506319548 - 25.09.2017 08:05:48