Home

 (photo: direktno.hr)
Izvor slike: direktno.hr
Chick fight

Puca li ipak koalicija Hasanbegovića i Bandića u Zagrebu?

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i članovi stranke Neovisni za Hrvatsku raspravu iz skupštinskih klupa prenijeli su i na društvene mreže, a kamen spoticanja su maknute ploče s bivšeg Trga maršala Tita

Najnovije objave na društvenim mrežama otkrivaju da zagrebačka koalicija Milana Bandića, HDZ-a i stranke Neovisni za Hrvatsku ne funkcionira baš najbolje i da bi se mogla ispuniti predviđanja o njihovu raspadu.

Tomislav Jonjić, član Predsjedništva Neovisnih za Hrvatsku - Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, i član Odbora za imenovanje ulica, naselja i trgova Skupštine Grada Zagreba na svom Facebook profilu napisao je:

"HOĆE LI NAS BANDIĆ „NAUČITI PAMETI”? – Na današnjoj sjednici predsjedništva Gradske skupštine zatražio sam da se na idućemu njezinu zasjedanju raspravi to što Grad Zagreb, odnosno njegov ured za katastar i geodetske poslove, odbija postupiti po zaključku Gradske skupštine te uklonjene ploče s Trga maršala Tita predati Hrvatskomu povijesnom muzeju i Muzeju grada Zagreba.

Gradonačelnik Bandić je u žustroj raspravi preuzeo odgovornost za to, te nam je otvoreno zaprijetio kako će nas „naučiti pameti”. Kao što znademo, mi smo Milana Bandića 1. rujna 2017. naučili pameti, a sklon sam vjerovati, da to ne će biti zadnji put. Živi bili, pa vidjeli!", napisao je Jonjić.

Sandra Švaljek na svom Twitter profilu taj sukob je prokomentirala riječima "Jonjić vs. Bandić ili tko će koga naučiti pamet? Da nisu muškarci u pitanju, nazvala bih to "chick fight"-om :)".

 

 

1506288043 - 24.09.2017 23:20:43