Home

 (photo: fb Manntra)
Izvor slike: fb Manntra
foto

Provalnik ukrao vrijednu opremu i ostavio poruku na kojoj se ispričao!

S punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija, odgovorio je frontmen benda Manntra

Frontmen benda Manntra Marko Matijević Sekul na društvenim mrežama objavio je fotografiju pisma koje mu je ostavio provalnik.

"Oprosti, ja sam siromah i moram prehraniti obitelj", piše u poruci koja je iznenadila ovog glazbenika. Naime, bendu je provaljeno u studio u zagrebačkoj Dubravi. Otuđena je vrijedna oprema.

 

No, Matijević nije ostao dužan i odgovorio mu je na fb-u.

"Prijateljski poziv 'noćnom posjetitelju' mog studija u Dubravi!

S punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija.

Tvoju poruku da si to učinio u nuždi potpuno razumijem ali očekujem da i ti također razumiješ da je ta oduzeta oprema moj alat i sredstvo s kojima zarađujem svoj svakodnevni kruh.

Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju.

Molim te za suradnju te predlažem da mi se javiš s nekog nepoznatog (javnog) telefona te predložiš način preuzimanja moje opreme uz razumnu naknadu.

Ukoliko ovo uspijemo realizirati u sljedeća 24 sata, izbjeći će se sve daljnje komplikacije koje mogu proizaći iz ovog čina.

Zahvaljujem unaprijed na tvom razumijevanju.

Oprema koja nedostaje:

- iMac i7 27-inch 3 TB Fusion HD (serijski broj SC02KC5JYDNMP)
- Mikrofon Bayerdynamic M160
- Mikrofon 3x Sehnheiser e602
- Mikrofon Shure SM57
- Mikrofon AKG d112".

Što reći nego - zaista neobičan slučaj.

1498540134 - 27.06.2017 07:08:54