Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
nemjerljiva tuga

Preminuli mališan bio nogometaš i živio u Houstonu, vozač na slobodi

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a navodno su ga neki očevici čuli kako u šoku viče 'Ja sam kriv!'

Tridesetšestogodišnji vozač Renaulta Meganea, koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je u subotu poslije 13 sati na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice stradalo 9-godišnje dijete, pušten je nakon ispitivanja u policiji da se brani sa slobode, a policija je protiv njega tzv. redovitim putem podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

U trenutku nesreće vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Navodno su ga neki očevici nakon nesreće čuli kako u šoku viče: “Ja sam kriv. Ja sam kriv!”, piše Jutarnji.

Dječak je stradao kada se u automobil u kojemu se vozio s malom sestrom, a kojim je upravljao njihov djed, na križanju zabio drugi automobil. 

"Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo", navode u policiji.

Stanari u šoku

"Čula sam snažan udarac oko 13 sati kad su se sudarila dva auta. Stigla sam na mjesto nesreće te vidjela razasute dijelove i dječaka koji je nepomično ležao na cesti. Izletio je kroz prozor automobila", rekla je žena koja je svjedočila nesreći, javlja 24 sata

Maleni trenutao nogomet

Kako doznaje 24 sata, dječak je živio u Houstonu u Sjedinjenim Američkim Državama. Ondje je trenirao nogomet, a i njegov otac ondje radi kao nogometni trener, dok je majka zaposlena u uglednoj konzultantskoj kompaniji. Dječakova baka, koja živi u jednom gradu kraj Zagreba, u nedjelju od tuge nije mogla prozboriti ni riječ

1506047873 - 22.09.2017 04:37:53