Home

 (photo: fah)
Izvor slike: fah
o utrci za zagreb

Mostov Sladoljev za Direktno otkrio 'mane' protukandidata

Siguran sam da će Zagrepčani ovoga puta izabrati grad u kojem će poslovanje biti transparentno, zaključio je Sladoljev

Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika, Marko Sladoljev, osvrnuo se za Direktno na predstojeće lokalne izbore i otkrio nam zašto misli da će 'baš njega' građani odabrati za novog gradonačelnika Zagreba.

Na pitanje što očekuje od rezultata na lokalnim izborima u Zagrebu, Mostov kandidat Marko Sladoljev rekao je kako će ljudi zaokružiti njegovo ime jer im je dosta lošeg upravljanja dosadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića.

Ono što je mana ostalih kandidata je to što su oni, kako kaže, bili Bandićevi suradnici koji su podržavali tu "kriminalnu gradsku politiku".

"Izbori su prilika da građani shvate kako imaju priliku promijeniti ono što im u Zagrebu ne odgovara i potaknuti provedbu onoga što im nedostaje. Siguran sam da će Zagrepčani ovoga puta izabrati grad u kojem će poslovanje biti transparentno i gdje njihov novac neće biti trošen na preplaćene projekte", rekao nam je Sladoljev.

Upit o razlozima njihove kandidature poslali smo i ostalim kandidatima u utrci za Zagreb pa već u subotu na našem portalu možete čitati zašto HNS-ova Anka Mrak-Taritaš misli da može biti 'mrak' gradonačelnica.

1503052555 - 18.08.2017 12:35:55