Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
MUP objavio

Megane prošao kroz crveno i zabio se u Citroen, u kojem je bio dječak

Zagrebačka je policija u nedjelju objavila rezultate očevida stravične prometne nesreće u kojoj je u subotu poslijepodne u središtu Zagreba smrtno stradao 9-godišnji dječak

Zagrebačka je policija u nedjelju objavila rezultate očevida stravične prometne nesreće u kojoj je u subotu poslijepodne u središtu Zagreba, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve ulice, smrtno stradao 9-godišnji dječak.

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo, navode u policiji.

Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete-putnik iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete-putnik iz istog vozila lakše ozlijeđeno, dodaju u policiji.

Ova je subotnja tragedija potresla ne samo Zagreb, već i cijelu Hrvatsku...

1506319450 - 25.09.2017 08:04:10