Home

 (photo: fah/direktno.hr)
Izvor slike: fah/direktno.hr
neznanje ili pogreška?

Drago Prgomet ne zna kako se zove Jandroković - uvjerite se sami

HDZ-ov kandidat objavio je Jandrokovićev intervju o izborima u Zagrebu i pri tome ga krivo nazvao

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Drago Prgomet po svemu sudeći ne zna kako se zapravo zove glavni tajnik HDZ-a i potpredsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Naime, HDZ-ov gradonačelnički kandidat na facebooku je objavio Jandrokovićev intervju u kojem tvrdi kako je izbor Prgometa najbolji pokazatelj da Milan Bandić nije HDZ-ov kandidat. 

"Odabir Drage Prgometa najbolji je dokaz da Milan Bandić nije naš kandidat. Njegova kandidatura predstavlja nastavak profilacije HDZ-a u narodnjačko-demokršćansku stranku desnog centra. Kako je i sam Prgomet naglasio u svome prvom obraćanju nakon objave kandidature, u fokusu njegove kampanje bit će čovjek i gospodarsko-socijalni problemi koji uistinu muče naše građane - izjavio je Glavni tajnik HDZ-a - Hrvatska demokratska zajednica Goran Jandroković u intervju za Vecernji.hr list o mojoj kandidaturi za Zagreb", objavio je Prgomet na facebooku i tako Jandrokovića umjesto Gordanom nazvao - Goranom.

Ne znamo je li riječ o brzopletom pisanju ili pogrešci, ali status nije promijenjen u vrijeme objavljivanja ovog teksta.

1503303597 - 21.08.2017 10:19:57