Home

Radimir Čačić (photo: Fah)
Izvor slike: Fah
sjednica predsjedništva

Čačićevi Reformisti osnovali izborni stožer za nadolazeće izbore u Zagrebu

O eventualnoj predizbornoj suradnji s drugim političkim strankama razgovarat ćemo projektno. Nećemo se baviti ideološkim temama, poručili su iz Reformista

Na sjednici predsjedništva zagrebačkih Reformista osnovan je izborni stožer za nadolazeće lokalne izbore u Gradu Zagrebu.

Zagrebačke Reformiste u predizbornoj kampanji predvodit će Robert Hirc, član nacionalnog predsjedništva stranke, Alenka Košiša Čičin Šain, glavna tajnica stranke i članica nacionalnog predsjedništva, Nevenka Lasić, potpredsjednica zagrebačkih Reformista i Tihomir Novotni, potpredsjednik zagrebačkih Reformista. Nevenka Lasić je imenovana izvršnom direktoricom kampanje.

"Zagrebački Reformisti su i dosad javno predlagali projekte iz područja gospodarstva, kulture, prometa, zdravstva, socijalne skrbi, turizma i dr., ali i ukazivali na probleme u našem gradu.

Namjeravamo to još aktivnije činiti i u budućnosti. Politiku doživljavamo kao mjerljivu disciplinu, koja mora isporučiti rezultate, a nositelji takve politike u upravljanju novcem građana moraju imati odgovornost imenom i prezimenom.

U Zagrebu smo priveli kraju izgradnju stranačke infrastrukture te ćemo se još intenzivnije posvetiti problemima koji tište građane po Gradskim četvrtima i Mjesnim odborima. Reformisti će na lokalnim izborima imati vlastitu stranačku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, za svih 17 Vijeća Gradskih četvrti i za veliki broj Mjesnih odbora.

O eventualnoj predizbornoj suradnji s drugim političkim strankama razgovarat ćemo projektno. Nećemo se baviti ideološkim temama“, izjavio je Robert Hirc.

1498540161 - 27.06.2017 07:09:21