Home

 (photo: screenshot)
Izvor slike: screenshot
VIDEO

KOBNA BUJICA Najmanje osam osoba utopilo se, među njima i djeca

Lokalne vlasti tragaju za preostalim nestalima nakon nesreće u subotu poslijepodne, izazvane obilnim kišama u tom sušom pogođenom području

Najmanje osam osoba utopilo se u rijeci u američkoj saveznoj državi Arizoni, kada je grupu plivača savladala velika bujica koja je posljedica obilnih kišnih padalina u tom sušom pogođenom području, objavila je lokalna policija. 

Lokalne vlasti tragaju za preostalim nestalima nakon nesreće u subotu poslijepodne na rijeci Verde u blizini gradića Payson, 145 kilometara udaljenog od glavnog grada Phoenixa, stoji u izjavi ureda šerifa okruga Gila, koji nije dao detaljnije podatke o poginulima i nestalima. 

Lokalni mediji objavili su da se među stradalima nalazi najmanje dvoje djece. 

Šerif J. Adam Sheperd kazao je u izjavi da je u tijeku operacija traganja i spašavanja te da su u nju uključeni i helikopter ministarstva za javnu sigurnost države Arizona, kao i članovi lokalnog vatrogasnog društva te zaposlenici državne agencije za šume. 

Meterološka služba u Phoenixu oglasila je opasnost od poplava i bujica za većinu Arizone do ponedjeljka navečer, dok se oko sredine idućeg tjedna očekuju nova olujna nevremena.

 

1506047623 - 22.09.2017 04:33:43