Home

 (photo: hskzrinjski.ba)
Izvor slike: hskzrinjski.ba
treći put na klupi

Nogometaši Zrinjskog iz Mostara dobili novog trenera, evo što je poručio

Ovo je za mene velika čast i satisfakcija, ali isto tako, svjestan sam odgovornosti koja je u skladu s ambicijama kluba, rekao je novi trener

Novi trener aktualnog bosanskohercegovačkog nogometnog prvaka Zrinjskog, koji je i jesenski dio sezone završio na prvoj poziciji je hrvatski nogometaš Ivica Barbarić koji je ovaj klub vodio u dva navrata, a u Mostar ponovno dolazi iz Japana gdje je trenirao drugogoligaša Ehimu.

Nakon što je klupu Hrvatskog športskog kluba Zrinjski u polusezoni napustio Vinko Marinović, uprava kluba odlučila je angažirati Ivicu Barbarića.

“Ovo je za mene velika čast i satisfakcija, ali isto tako, svjestan sam odgovornosti koja je u skladu s ambicijama kluba”, rekao je Barbarić na konferenciji za novinare u Mostaru.

Ovaj nogometni stručnjak posljednji put na klupi mostarskog kluba sjedio je prije četrnaest godina, a najavio je agresivniju igru i ponovnu borbu za osvajanje Premijer lige BiH.

“Jasno da su Sarajevo i Željezničar najveći konkurenti, ali ne treba isključiti ni Radnik. Međutim, ja želim da mi gledamo samo sebe i tako dođemo do željenih rezultata”, istaknuo je Barbarić. Momčad Zrinjskog s pripremama počinje 11. siječnja a prvi pripremni susret imat će 18. siječnja s momčadi zagrebačkog Dinama u Mostaru.Ivica Barbarić rođen je u Metkoviću, a igrao je za mostarski Velež šest godina, nakon čega je u Španjolskoj igrao za Real iz Burgosa, Real Racing iz Santandera, Badajoz i Almeríu.

Kao trener  je od 2001. godine vodio klubove Zrinjskog iz Mostara te Široki Brijeg, a od 2009. je radio u japanskom drugoligašu Ehimi.

 

1498726506 - 29.06.2017 10:55:06