Home

policija BiH (photo: faH)
Izvor slike: faH
Tragedija

Crno novogodišnje jutro u Hercegovini: Troje mrtvih u stravičnoj nesreći

Poginule su osobe srednje životne dobi, a iz policije nisu naveli njihov identitet osim da se radi o bosanskohercegovačkim državljanima

Tri osobe su poginule, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u jutarnjim satima dogodila južno od Mostara, izvijestili su iz ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Nesreća se dogodila u 06.15 kada je vozilo marke BMW bosanskohercegovačkih prometnih oznaka najprije udario u bager koji se kretao u pravcu naselja Buna, nakon čega se od siline udarca odbio i naletio na automobil marke Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Tri osobe koje su bile u vozilu BMW-a su na licu mjesta preminule. Kako bi došli do unesrećenih hitne službe i vatrogasci morali su rezati dijelove vozila.

Poginule su osobe srednje životne dobi, a iz policije nisu naveli njihov identitet osim da se radi o bosanskohercegovačkim državljanima. Vozač automobila marke Audi i ja i bagera zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Očevid je na mjestu nesreće potrajao više sati i u prekidu je bio promet magistralnom cestom koja od Mostara vodi prema Čapljini.

1498726780 - 29.06.2017 10:59:40