Home

epa05237001 Phillipino boxer Manny Pacquiao strikes a pose as he answers questions at the Wild Card Boxing Club in Hollywood, California, USA, 30 March 2016. Pacquiao met the press to promote his welterweight fight later this month against Timothy Bradley.  EPA/PAUL BUCK (photo: Epa)
Izvor slike: Epa
oproštajna turneja

Vraća se da bi otišao - veliki boksač opet ulazi u ring

Boksačka zvijezda Manny Pacquiao (38) vraća se u ring kako bi odradio oproštajnu turneju sa četiri borbe.

Premda se u travnju prošle godine službeno oprostio od boksa nakon pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Timothyja Bradleyja, nije dugo izdržao izvan ringa.

Legendarni filipinski boksač će tijekom 2017. odraditi 'oproštajnu turneju' tijekom koje će imati četiri borbe. Prva je na rasporedu 23. travnja kada će odmjeriti snage protiv Australca Jeffa Horna.

Za sada nije poznato gdje će biti borba, u kombinacijama su Australija i Ujedinjeni Arapski Emirati.

"Nakon ove borbe imamo u planu odraditi jednu borbu u Rusiji u srpnju, potom negdje u Europi koncem rujna, a koncem godine imat će i jednu borbu u SAD," kazao je njegov promotor Bob Arum.

Pacquaio je nedavno izabran za senatora na Filipinima, a "Pac-Man", što je Pacquaiov nadimak, u karijeri je ostvario 58 pobjeda, od čega je 38 nokautom, te upisao šest poraza i dva neodlučena rezultata.

 

1498745538 - 29.06.2017 16:12:18