Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
'Rujevica će gorjeti'

VIDEO Kek: Pred nama je finale, nedostaje nam još korak do cilja

'Treba uživati u trenutku, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kada je kraj', izjavio je trener Rijeke

Nogometaši Rijeke u srijedu su pobjedom  od 2:0 protiv Slaven Belupa napravili korak ka osvajanju prvog naslova prvaka u povijesti.

Rijeka je posljednji put u prvenstvu u Koprivnici protiv Slaven Belupa slavila 23. ožujka 2014. s 3:0. Loš niz prekinut je u trenutku kada im je to bilo najpotrebnije.

"Dali smo golove u pravim trenucima, iskontrolirali smo pritisak u nastavku utakmice. Ovo je vrijedna pobjeda jer uvijek nam je bilo teško igrati u Koprivnici. Napravili smo korak prema našem cilju, čestitam igračima na znanju i hrabrosti i naravno da je puno lakše igrati pred našim navijačima", izjavio je trener Rijeke Matjaž Kek.

Navijači su se već okrenuli utakmici protiv Cibalije u nedjelju. Trenutku kojeg sanja cijela Rijeka.

"Pred nama je finale, nedostaje nam još jedan korak. Treba ostati miran i koncentriran. Do nedjelje imamo četiri dana da se dobro pripremimo i rekuperiramo. Morat ćemo odraditi sve da igrače maksimalno psihički i fizički pripremimo", rekao je.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola i Rijeka ima pet bodova prednosti ispred Dinama.

"Savjet je da ostanemo mirni i koncentrirani. Neka igrači proslave pobjedu i okrenu se što prije utakmici koja slijedi. Treba guštati i uživati u ovom trenutku do kojeg smo se doveli, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kada je kraj", zaključio je Matjaž Kek.

U videu možete pogledati cijelu izjavu trenera Rijeke:

 

1505841385 - 19.09.2017 19:16:25