Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
NAKON NAJTEŽEG PORAZA

Trener Rijeke: Srušen je mit Rujevice, brine me strah mojih igrača!

Rječka utvrda Rujevica pala je nakon 43 utakmice, a mit od nepobjedivosti srušio je dvostruki strijelac Junior Fernandes

Rijeka je izgubila s 2:0 protiv Dinama i doživjela drugi poraz zaredom u HNL-u.

Rječka utvrda Rujevica pala je nakon 43 utakmice, a mit od nepobjedivosti srušio je dvostruki strijelac Junior Fernandes.

"Pred nama je puno rada, moramo se smiriti. Pronaći opet agresivnost i brzinu, a onda će doći sve ostalo. Pao je i taj mit Rujevice, Dinamo je ovo zaslužio. Najmanji problem je bio sudac, to nije sporno. Kod nas nema nikakve drame, preuzet ćemo odgovoronost. Prije svega ja, pa ja sam trener. Dinamo je nama čestitao na duploj kruni, mi sada moramo čestitati njima. I to je realnost, s time nemam problema", izjavio je trener Rijeke Matjaž Kek.

Bijele u srijedu očekuje težak zadatak i gostovanje kod Olympiacosa u play-offu Lige prvaka.

"Puno smo toga probili po boku, ali me zabrinjava zašto imamo takav respekt pa čak i strah... Čeka nas još osam europskih utakmica, čeka nas HNL gdje nitko neće 'leći' pred Rijekom, to je prilično zahtjevno. Imamo igrača, moraju dobiti minutažu. Mene najviše brine, e sad želim vidjeti ono 'Zajedno smo Rijeka'", zaključio je, piše Goal.

1503208382 - 20.08.2017 07:53:02